I annonssamarbete med JOTEX

Att ha trädgårdstider!

 

Ä n t l i g e n trädgårdstider igen!

Bästa tiden på året och jag försöker njuta av den så mycket det bara går. Och om det finns något jag aldrig får för mycket av är det krukor – jag har krukor till allt. Rosor i krukor, clematis i krukor, lavendel i krukor, kryddor i krukor – det är liksom så smidigt att kunna låta saker växa där de annars kanske inte skulle kunna, och att man kan flytta runt som man önskar.

Och någon som har en hel uppsjö av krukor (och mycket annat) är Jotex!

 

 

Den här krukan heter Laura, är en lättviktare så den är lätt att bära runt, och den hittar man HÄR. Det här är mellanstorleken – jag kan tänka mig att den större vore fantastisk med nån form av konstgräs eller bambu i? Och den mindre för basilika eller timjan.

Och med koden EMMAJULY20 har ni 20% på ett helt köp hos Jotex! Koden gäller på allt till ord pris utom elektronik och gäller till och med den 12/7.

Här finns lite mer trädgårdslycka från Jotex, sånt jag skulle vilja ha typ n u:

 

Toksnygg soffa HÄR, ministolar för barn HÄR, kruka HÄR, ett vackert tak för pergolan HÄR och en vit vilstol HÄR.

 

 

Hade jag kunnat hade jag levt 100% utomhus just nu. Det går ju tyvärr inte riktigt, men man kan ju komma en bra bit på vägen med härliga utemöbler, frodiga växter och snygga krukor iallafall. Så missa inte! Koden EMMAJULY20 ger 20% på ett helt köp från Jotex till och med den 12/7! Koden gäller på allt till ord pris utom elektronik. Hela utbudet hittar du HÄR.

Hoppas ni ska hitta något att tycka om.

I reklamsamarbete med JOTEX

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha trädgårdstider!

  1. Nu vet jag ju inte riktigt precis var i Småland ni har Drömmen men kolla upp Cesars trädgård på insta. Såå mycket snygga krukor! Jag när jag var där härom dagen. Misstänker att det däremot kan bli utplockat ganska fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *