I annonssamarbete med SVENSKA DAGBLADET

Att ha tidsfördriv även regniga dagar.

 

Ah, svensk sommar.

Växlar från strålande strandväder till piskande regn och vind så kall att man får dra på sig en stickad tröja och stanna inne. Aningen svårare att roa två barn inomhus också, men oftast brukar det räcka med att man fysiskt finns närvarande medan de roar sig med att riva ett rum (tömma ut alla utklädningskläder, dra fram allt lego, möblera om i leksakslådan, hälla ut pennor – ja ni vet). Och man får ju inte vara dum; så när pojkarna sysslar med det så tar jag igen mig lite med att läsa reportage, uppdatera mig på nyheter, lösa sudoku och se om jag klarar av de svåraste orden från 00-talet på högskoleprovet.

Och det bästa? Jag gör allt på ett och samma ställe i mobilen; hos SvD. Deras digitala prenumeration är en aldrig sinande källa av tidsfördriv för mig och jag njuter av all läsning lika mycket på stranden som lojt liggande på Leos säng medan regnet öser ner utanför.

Och japp! Två månaders kostnadsfri prenumeration på just Svenska Dagbladets digitala utbud gäller fortfarande för er HÄR. Det är en hel sommar av nyheter, djuplodande reportage och förströelse – och oändliga chanser att slå andra i familjen i quiz av allehanda slag. Det sista är min personliga favorit.

 

 

Så om du vill ha en sommar där du har de senaste nyheterna i din padda eller i din mobil, blandat med quiz, poddar, reportage och mer lättsam läsning så är SvD perfekt. Och som jag tidigare sagt; varje morgon får du en morgonrapport på mailen med det allra viktigaste som hänt sen sist sammanfattat och det är nog den bästa tjänst jag haft i en prenumeration tror jag; då håller jag mig uppdaterad men behöver inte läsa mer djupgående om jag inte vill.

Mer om de två månadernas kostnadsfria prenumeration på den digitala utgåvan av SvD kan du hitta HÄR.

Signa upp dig, vetja!

En hel sommars läsning, nyheter och tidsfördriv (extra tacksamt de där regniga dagarna kan jag lova).

I reklamsamarbete med SVD

 

1 kommentar till “Att ha tidsfördriv även regniga dagar.

  1. Att läsa SvD är min dagliga ritual. En prenumeration är verkligen mycket praktisk. Jag spelar inte sudoku, men jag gillar att den har olika svårighetsgrader. Jag älskar att läsa nyheter och pussel mer 🙏 Tusen tack för fina inlägget 👍♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg