Att ha en liten michelingubbe där ute.

 

 

När det regnar kan man dra på sig min Drömmen-jacka, även om den är på tok för lång, och bege sig ut för att leta grodor om man vill. Och det vill man. Noah lever under devisen ”det finns inget dåligt väder” bättre än någon annan i den här familjen och är gärna ute oavsett väderlek.

Jag blir imponerad. Ingen aning vem han fått det av, men inte är det mig iallafall. Jag kan fiska i duggregn om jag har bra regnkläder och jag kan ta promenader i snö, men hällregn och kyla fungerar mindre bra med min kropp över lag. Och mitt humör. Mitt humör tycker inte om att vara kallt.

 

 

Så det var ju en himla tur att den här veckan bjöd på lite värme och sol också, annars skulle jag vara ganska energilös och låg vid det här laget. Efter den här våren ni vet, då jag jobbat hemifrån sen mars, behövs luften och solen och friheten litegrann. Särskilt när friheten i övrigt är så inskränkt.

Nu väntar en hel, full vecka av ledigt kvar – som en hägring nästan. Har jag varvat ner ännu? Nja, inte komplett. Men jag är på god väg.

Någon dag till bara så är jag nog snart där.

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha en liten michelingubbe där ute.

  1. Vilken underbar Michelingubbe. Noah, jag beundrar ditt immunitet mot regn. Han är verkligen en söt pojke. Vad gör Leo? Vilka aktiviteter gör han under semester.

    Jag läste i en studie. Det tar upp till en vecka för kroppen att märka att är på semester. Därför bör du ta tre veckors semester så att kroppen har en lång återhämtningsperiod. Jag tror att du snart är i återhämtningsfasen. Alla dina bilder är så ❤️❤️❤️🙌🙌🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *