Att ha haft några dagar med sol.

 

Inte bara regn har det varit.

Några dagar av sol fick vi, och då nästan sprang vi till stranden för att kasta av oss kläderna och njuta. För när något är sällsynt vill man det så mycket mer och vill inte släppa taget. Så det packades vattenpistoler, solkräm, handdukar, badkläder och dricka, sen vandrades det ner i samlad trupp.

 

 

Här är ett semester-jag!

NU har jag semester! gastade jag, där jag stod med sommarhår i solen och med en kall öl i näven och n j ö t så mycket att jag nästan hade gåshud.Såna dagar – då är man ledig. På riktigt.

 

 

Pojkarna lekte i vattenbrynet och återigen var jag tacksam över sjön; inga vågor eller strömmar och så långgrunt att de hade behövt vada en kilometer ut innan det blev fara och färde. Jag är inte rädd för sjögräs mer konstaterade Noah nöjd och det var en lättnad för hela familjen. När han är rädd för sjögräs behöver man nämligen bära honom förbi alla sjögräsplättar vilket innebär en hel del bärande. Så tack för det.

 

 

Ja. Semester-jag.

Så myggbiten på benen att det ser ut som jag har nån avancerad sjukdom, alldeles trasslig i håret men g l a d. Och ledig. Och nästan, nästan i zen.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha haft några dagar med sol.

  1. Dessa myggor, damn it små blodsugande monster. Jag har ett litet tips. Använd färsk citronmelisse, att gnida huden med Sitronmelisseblad. Myggor kommer inte längre att bite dig. Sitronmelisse lindrar klådan och svullnad. Underbara bilder från semester och jag ❤️😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *