Att ha spadag för ett Spöke.

 

Att bada i sjön eller i havet är hon inte så mycket för, Spöket.

Förmodligen för att det är så vansinnigt KALLT i hennes ögon; hon har ju inte så mycket underhudsfett att jobba med. Men i badkaret – DÄR badar hon gärna. Särskilt i riktigt varmt vatten, och om man varsamt tar vatten i handflatan och sköljer över henne med jämna mellanrum.

Då är det njutning extra allt för ett Spöke.

 

 

Och så fick hon sig en spadag, för det är viktigt med egenvård inte sant?

Hon fick vara med i badkaret, varsamt schamponeras, värmas upp av vattnet och sen torkas ordentligt med en extra fluffig handduk efteråt. Noah tyckte att hon även skulle får gurkskivor på ögonen, sådär som jag gör ibland, men det var att dra det lite för långt tyckte jag och vi enades om att skippa gurkskivorna och bjuda henne på en liten bit leverpastej istället. En slags hundversion av en pokebowl eller så.

Spadagar, det är grejer det. Ta en idag du också vetja.

 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att ha spadag för ett Spöke.

 1. Som Spöket njuter! Åh, så fint det är att komma in här och läsa dina ord. Har kommit ifrån att läsa bloggar men känner nu att din är ett måste. Sluta aldrig skriva! Och om du köper en anteckningsbok för dina texter får du publicera den i sin helhet sen!

 2. Jag tycker att det är riktigt supermega att Spöcke har sin egen spadag ❤️🛀🐶 Vi kvinnor behöver det. Verkligen vackar bilder 🥰❤️

 3. Men jössenamn <3 sååå söt å njuter så <3

  Vi tog hand om en hittekatt som landade hos oss förra hösten, men innan vi förstod att han inte hade något hem, så gick det några månader till..en ägare som hade psykisk ohälsa och släppte allt ansvar som jag desperat försökte få tag i.
  Han var så skygg, så bara vi tittade på honom så gömde han sig.
  Han hade vandrat ute i över ett år.

  Honom har vi skämt bort med mat, pälsvård och ett elakt sår på svansen som slutade på ett 5 siffrigt belopp hos vetten 😉 hahha, vad gör man inte 😉
  Han fick även ett bad efter någon månad hos oss. Å gud så fin han blev i pälsen efter det.
  Tror inte han njöt som Spöket i stunden hahhaha, men efteråt tror jag han njöt som få.

  Vi ser framsteg varje vecka. När han kom till oss var han bara skinn och ben, 2 år och okastrerad. Idag är det en 7,5 kg katt, som är världens snällaste, lättskrämd men så himla tillgiven. Han ska ner till 6,5 kg som idealvikt, så nu är det små portioner mat under dagen. Inte helt lätt med en kisse som inte haft något under ett helt år, men det är för hans eget bästa.

  Vet inte om du minns att jag skrev till dig för länge sedan när min gamla kisse somnat in efter en OP och vi fick en ny kisse alldeles för tidigt, som eg inte var planen och jag hade svårt att knyta an. Du sa till mig att inte vara så hård mot mig själv och ge det tid. Å du hade så rätt 🙂
  Idag har vi tre kissar och jag älskar dem gränslöst <3 alla 3 på olika sätt, olika personligheter…

   1. Ville bara säga tack <3 för dina ord betydde så himla mycket just i den stunden. Så fint skrivet <3
    Kram Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.