Att ha återgått.

 

Semestern är ju, för min del, slut.

Jag rivstartade med tre nyanställda – har ju anställt i pandemin också men de fick bli inkörda via videolänk och det är ju inte riktigt optimalt när det gäller utbildningar och kontakt med kollegor och sådär när man är splitter ny, så nu blev det från kontoret eftersom kontoret är i princip tomt på grund av semestertider.

Då ska man ju ha i åtanke dessutom att jag har arbetat hemifrån sen mars och sen haft semester så att starta med dagar då jag inte bara pendlar utan plötsligt befinner mig på ett kontor bland människor ”på riktigt” OCH ska hålla i tre dagars utbildning innan de kan lämnas vidare. Jag var helt vimmelkantig efter de dagarna kan jag säga. Fattade inte alls hur man en gång i tiden, för några månader sen, kunde göra det där utan att ens bli lite trött.

 

 

Nu var jag som sagt vimmelkantig och fattade ingenting haha, men efter de tre dagarna kan de lämnas vidare och jag återgå till nåt slags mellanting för att väcka hjärnan och de sociala färdigheterna lite mer humant och inte chocka själen med full blown energikaos (när jag utbildar så är det liksom inget stillsamt sittande vid ett bord och tala långsamt; jag står upp och går runt och vevar med armarna och ritar på tavlan och ställer frågor och p u m p a r ut energi och entusiasm, som vid ett föredrag ungefär, så efter 8 timmar av det där behöver jag åka hem, rullas ihop som en sushi i ett täcke och lämnas ifred i ett mörkt rum för att hämta mig, typ).

Hur det blir i höst gällande arbeta hemma vs på kontoret är ännu inte helt bestämt, men jag tror att jag kommer göra så att vi splittar på det – någon dag är några från gruppen inne, någon dag några andra och så gör jag det som blir bäst. Min personal har varit fantastiska på att arbeta hemifrån och de som vill kan fortsätta att göra det så länge de känner att det är vad de önskar, men som sagt – människor är olika och en del behöver den sociala biten och kan INTE VÄNTA på att få komma tillbaka igen. Så vi får se.

Men nu har jag rivstartat iallafall, och nu ska jag återhämta mig en aning. Balans är viktigt har jag hört.

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha återgått.

 1. Grattis till dina nyanställda. Jag är nöjd med att din business krönas med framgång 🥂💐

  Tillbaka till kontoret och att arbeta med kollegor är så coolt.
  Jag kan säga till mig själv att jag inte är ett flockdjur.
  Jag gillar att arbeta ensam hemifrån och har min egen rytm.

  Joo balansen är en viktig del i vårt liv.
  Precis som det är viktigt att du alltid gör något bra för dig själv <3 Flott bilder og inlägg 🌸

 2. Får jag fråga var du köpt pallen som syns brevid badkaret? Letar efter en sådan till vårt gästrum….Har sett liknande men de har varit alldeles för små. Din ser ut att vara lagom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.