Att ha sommarlovsbarn.

 

Noah älskar som sagt hela konceptet med sommarlov.

Det är så tydligt med honom; han blommar ut av att vara hemma. Släntrar runt, är för sig själv, håller små konversationer ute i trädgården i nån lek bara han vet om, är som en solstråle och behöver inte göra någonting särskilt för att vara glad och mest av allt – har uppenbarligen inget behov av vänner eller nån saknad efter sina lekkamrater.

Han vill bara va. Med oss, och själv.

 

 

Leo däremot är ju tvärtom;

han bokar lekdejter, sover över, får klåda av för mycket ”bara vi”-tid, tycker att sommarlovet kan vara slut så skolan kan börja och spenderar ansenlig tid med att prata med vänner på FaceTime från sin padda sittande på golvet i vardagsrummet. Han planerar youtubevideos, spelar spel, pratar om att bygga kojor och allt annat som innefattar social interaktion. Underligt att det kan vara så olika, men samtidigt inte alls underligt eftersom det är det som är mänskligt. Vi är ju inte samma, någon av oss, och jag kan alltid bli enormt fängslad av hur människor med två ben och mage och huvud och hår och allt annat som är lika samtidigt kan vara så komplett olika.

Men iallafall;

Noah han har sommarlov och älskar det.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha sommarlovsbarn.

  1. Det är bra att båda bröderna är så olika

    Leo som upptäcker världen på sitt egen sätt och älskar sociala kontakter mer <3

    Noah gullig killen som föredrar att prata med sig själv och tycker att det är bättre att vara ensam <3

    Varför inte, det är som gör livet så vackert <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *