I annonssamarbete med HAIRLUST

Att ha så mycket hår!

 

OJ vad mycket hår jag har just nu!

Och det är inte bara jag som märker det; ni har också påpekat att det har blivit långt. Och det har det, och det har fått tillbaka mycket av sin tjockhet (jag tappade ju mängder efter barnen, hade tack och lov en hel del att ta av men det var mindre kul ändå). Jag har i omgångar testat olika hårpreparat eftersom hår och hud och naglar kan man bara göra en viss del med hjälp av saker utifrån men det är precis lika viktigt att ta hand om det inifrån, och nu de senaste två månaderna har jag tagit HairLusts gummies; mjuka, små nästan godisliknande tuggisar som smakar fantastiskt, är veganska och fulla med biotin och zink som är bra för håret.

 

 

Jag tar tre om dagen, direkt efter frukosten, och det finns nog inget enklare sätt att komma ihåg sina tillskott på?! Vem vill inte tugga i sig små godisar, liksom? Finns såklart i kapslar också om man nu föredrar det men små tuggisar var perfekt för mig.

Gjorda i Danmark på naturliga sötningsmedel och färgämnen samt med naturligt gjord smak känns det som en vettig grej att tugga i sig för att ge håret en skjuts på traven. Det är ju inget som ger skillnad på någon dag utan man får vara lite ihärdig, men jag kan känna hur det skjuter babyhår och hur håret är tjockare i botten, och på utväxten märks det absolut att det går snabbare än vanligt. En burk innehåller en månads förbrukning av gummies.

Hairlust har inte bara tillskott utan även schampoo och balsam och annat bra för håret, så behöver ni lite hjälp på traven efter barnen eller bara vill ge håret optimal chans att bli friskare och växa snabbare tycker jag absolut ni ska testa! Hur du beställer och mer om Hairlust kan man läsa HÄR.

Själv är jag överlycklig över att ha mitt gamla hår tillbaka igen.

 

I reklamsamarbete med HAIRLUST

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha så mycket hår!

  1. Superkanon produkt fra Danmark 👍 Köpte för några dagar sedan i henne onlinebutik. Behövde något för mitt torra hår. Den lider av extrem värme och sol ☀️

  2. Kanske kan vara värt att testa när min kur med Priorin är slut. Har inte märkt något enormt hårsvall men det är ”vikarna” jag vill täppa igen snarare 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *