Att ha gjort Skånes Djurpark igen!

PRESSRESA

 

 

Vad är typ det bästa som finns?

Jo; Skånes Djurpark. Vi älskar det, barnen älskar det, och när mannen var iväg på en golfhelg hade jag en ledig fredag med pojkarna och bestämde att vi skulle spendera den just där och tacka ja till deras inbjudan att hälsa på. Vem vill inte ha en fredag full med getklappning, liksom? Att klappa en get gör varje fredag extra mycket fredag, det är givet.

 

 

Coronasäkerheten var RIGORÖS. Inte mycket folk, det stod personal vid varje nytt stopp och såg till att man handspritade sig, skyltar överallt med avstånd och de hett eftertraktade traktorerna spritades efter varje åktur. Till och med jag som är nojig över platser och folk jag inte känner kände mig lugn. Och pojkarna hade livets liv, såklart – och även jag. Jag hittade en get som tuggade mig i håret vilket var en ny, och inte helt oäven, upplevelse.

 

 

KOLLA. DETTA. FEJS!!!!

Jag vill ha getter och får överallt. Tänk att bo så? Bara gå ut och få sig lite fårterapi närhelst man behöver.

 

 

Vi lekte på lekplatserna …

 

 

… filosoferade över hur långt en älg hoppar …

 

 

Och åt! Gott. Genom att beställa mat via en app och sen bara gå fram och hämta när den var klar. Noll köer på så sätt. Och precis bredvid oss var björnhägnet där världens coolaste björn satt i sin lilla simbassäng och svalkade sig, tillbakalutad, medan han åt ett äpple med högertassen.

 

 

Och så åktes traktorn såklart, försök att ta Noah till Skånes Djurpark utan att besöka Fåret Shaun-Land.

 

 

Och så spenderade vi några timmar vid deras fantastiska vattenland, med att svettas i solen och skutta mellan vattenstrålarna och åka vattenrutschbanan. Japp, jag fick ju också åka eftersom Noah inte riktigt är gammal nog att släppa lös där själv, och ni må tro att det var en jäkla bra skjuts i den där banan – herregud. Jag flög fram med en gapskrattande Noah i ett krampaktigt grepp och vrålade men vad fort det gåååår?! innan vi kastades ur och rakt ner i bassängen. Sen gjorde vi det igen. Och igen. Mamma kände att hon levde, om vi säger så.

Och det var en vansinnigt fin fredag, det.

Tack Skånes Djurpark för att ni finns att besöka. Och pretty please ge mig en get.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha gjort Skånes Djurpark igen!

  1. Cool din man spelar golf, min också. Skåne Djurpark är riktigt fin. En superkanon plats för många äventyr. Tummen upp 👍 för fantastiskt inlägg med bilderna 😍❤️

  2. Det har blivit så fint där! Ser otroligt välskött ut nuförtiden och de har alltid tjusiga blomsterarrangemang. Ska dra med barnen dit snart igen och se om vi lyckas se vargarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.