I annonssamarbete med ZCOOLY

Att vara preppad!

 

Och så ÄNTLIGEN var det dags för ett inlägg om Zcooly igen!

Verkar lite knasigt att vara pepp för det kanske, men vi ä l s k a r verkligen det spelet och det är det absolut bästa sättet vi vet att få in lite meningsfull skärmtid bland allt det andra Leo använder skärmen till.

För er som inte hänger med är alltså Zcooly en app med lärande spel, utvecklad av pedagoger och till för barn mellan 5-12 år. Zcooly består av 10 olika spel och är uppbyggd som en ö, där varje plats på ön är ett eget spel där barnet lär sig olika saker inom matematik. Spelen följer läroplanen och är anpassat efter varje årskurs så appen passar alla oavsett ålder eller svårighetsgrad.

 

 

Just nu är han på Affären 2 vilket egentligen är en årskurs upp för honom, men han har lätt för matte (det har han INTE fått av mig som bekant) och det är en av sakerna jag tycker är så bra med Zcooly; den är anpassad efter läroplanen men man kan själv också anpassa efter barnets nivå och göra lägre eller högre spel om det är något som det behövs extra träning på eller om man vill ha lite mer utmaning för de barn som enkelt får ihop matten i huvudet. Avundsjuk på att fatta hur det hänger ihop med siffror är bara förnamnet; jag önskar att jag hade den förmågan själv men jag fick orden istället och det får man väl vara glad för.

Nu under sommaren har Leo spelat Zcooly självmant då och då, och det känns fint att veta att han håller igång och är preppad för skolstart på nåt vis. I Affären står man i kassan och så kommer kunder fram och köper udda saker, och så får barnet räkna ut hur mycket växel de ska ge tillbaka. Kul, lärorikt och framförallt: Leo känner att han spelar, inte att han pluggar. Win-win.

Ni som laddat ner appen redan; glöm för guds skull inte att testa den! Och just nu får ni andra en månad kostnadsfritt av Zcooly så ni också kan testa med era barn – laddar ner gör man HÄR och koden ni ska ange är attvaranagonsfru i ett ord och så vips har ni en full månad utan kostnad.

Sån in och ladda ner och se om ert barn finner det lika kul som Leo gör. Det är en fröjd att se honom räkna, fnissa och ta sig fram i Zcoolys värld.

I reklamsamarbete med ZCOOLY

 

1 kommentar till “Att vara preppad!

  1. Så söta presentationen Leo. Underbara fortsättning. Ser att du har gjort goda framsteg 🙌 Tackar för speltipsen 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg