I annonssamarbete med JOTEX

Att ha höstnyheter hos Jotex.

 

Och Jotex har gjort det igen! Såklart.

Lanserat en hel drös med höstnyheter som får det att riktigt klia i fingrarna; jag vill ha allt och jag vill höstmysa hemmet och göra varje rum så ”stanna-inomhus”-vänligt som möjligt nu när regnet redan börjar komma och jag har fått ha jeans på mig för första gången på vad som känns som en evighet.

Och i vanlig ordning har jag en pangkod åt er! Koden EMMASEPT20 ger 20% på en hel order till ord pris utom elektronik fram till och med den 9/9. Så kom ihåg den! Här följer lite personliga favoriter:

 

 

 

Den vackra snäckskålen heter WAVE och finns HÄR.

Perfekt som den är eller att spara sommarens skatter i; snäckskal och småstenar och annat som barnen hittat på stranden.

 

 

 

Och hur rolig ljusstake?!

Älskar den här lilla ankfoten och skulle gärna ha några stycken både här och där. Den heter DUCKIE (passande namn) och hittas HÄR. Vansinnigt bra pris på den också tycker jag.

 

Fler favoriter? Javisst:

 

Från vänster; en liten, svagt rosa skål HÄR, en nästan päronformad vacker burk HÄR, liten fikonvas HÄR och så en korallliknande vacker vas HÄR.

 

Och kom ihåg! Koden EMMASEPT20 ger 20% på en hel order till ord pris utom elektronik fram till och med den 9/9.! Hela utbudet hittar ni HÄR.

Oj oj oj så mycket fint det finns.

I reklamsamarbete med JOTEX

1 kommentar till “Att ha höstnyheter hos Jotex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg