I annonssamarbete med HOUSE OF MÅNSSON

Att ha ett doftljustest av höstdofter!

 

Ooooch så är det höst!

Och med hösten tänder man ljus och när man tänder ljus vill man ju hemskt gärna att de ska dofta också – så här kommer höstens test av doftljus från House of Månsson!

Alla sex är från Kringle Candle och ni har 25% på allt från House of Månsson med koden avnfhöst till och med den 1/10 så hittar ni något ni kan tänkas tycka om är det ett bra läge att få lite rabatt.

Så. Ska vi se vad jag tyckte?

 

 

Dessa två var mina absoluta favoriter!

Från vänster; cashmere and cocoa som bara doftar varmt och mjukt och lite sött och väldigt hemtrevligt. Precis som namnet med andra ord! Väldigt låg och mjuk doft som jag vill gå och tända på momangen, som en mindre vintrig version av Cozy Cabin. Den hittar man HÄR.

Och så Lumberjack! Bara namnet fick mig att bli lite spattig, man förstår ju att det här ska dofta m a n, och det gjorde den – men på ett överraskande lågmält sätt? Underbar. Väldigt ”låg” doft, inte skrikig, tar inte plats – bara varmt och fräsch och tryggt. Som nytvättad flanellskjorta, om det nu har en doft. Mycket bra om man har ägglossning, då gillar man den nog lite extra. Den hittar man HÄR.

 

 

Sen har vi Warm & Fuzzy! Jag hade high hopes för den här med tanke på namnet men den var inte min melodi. Luktar badrum, fast hemma-badrum, så liksom lite schampo blandat med såndär blå wc-grej man har i ett litet galler i toalettstolen ni vet? Eller hade iallafall, inte sett såna på ett tag. Så inte skrikigt badrum utan mer ”hemmabadrum”, men trots allt badrum och jag har alltid svårt för alldeles för rena dofter. Den finns HÄR.

Nästa blev min tredje på favoritlistan; Cleerwater Creek! Den ser ju vansinnigt höstig ut men den är inte alls sådär varm och tung i doften utan förvånansvärt skir på något vis? Ett doftljus som är nästan omöjligt att säga vad den doftar, den doftar verkligen bara GOTT utan att man kan sniffa på det och säga ”aha, det här är ros” eller ”aha, det här är sockervadd”. Bara gott. Perfekt ge-bort-ljus eftersom den är så neutral. Finns HÄR.

 

 

Och så de två sista!

Midnight var VERKLIGEN inte min melodi, herregud. D e n om nåt doftade toalett och inte hemma den här gången, utan på nån form av kontor där det städas mycket och alla bär runt på papper. Väldigt mycket såndär plastig luftrenare som nån office manager går runt och placerar ut på pappershandukshållarna som om det ska hjälpa, ni vet. Urk. Om ni verkligen tycker om doften av kommunalt kontor så gå loss på den här, men nja… Inte för mig. Finns HÄR.

Och så sist Oak & Fig! Ännu en maskulin doft men inte heller den här är påträngande utan bara svagt, svagt doftande. Som om parfymen satts på under morgonen och sen gradvis försvunnit från manshalsen under dagen. En nypa frost på det också så har du Oak & Fig! Den hittas HÄR.

Och koden avnfhöst ger alltså 25% på allt till och med den 1/10 – och inte bara på ljusen jag visat här, utan på a l l t. Hur bra? Hela utbudet hittas HÄR.

Nu ska jag gå och tända mitt kakao-ljus! Eller kanske en Lumberjack. Eller båda två?

När det nu börjar mörkna kan man faktiskt ha rätt att tända båda.

I reklamsamarbete med HOUSEOFMÅNSSON

5 kommentarer till “Att ha ett doftljustest av höstdofter!

  1. Alltså dina beskrivningar är ju klockrena 🙂 jag kan föreställa mig precis hur de luktar. Lumberjack kanske jag nu vågar mig på för jag vill ha lite mer lågmälda dofter och din beskrivning fångade mitt intresse. Kram

  2. Ä l s k a r dina recensioner av doftljus!! Beskrivande och humoristiska och får mig alltid att testa någon ny doft eller något nytt märke per säsong.

  3. Nyfiken på om de även doftar i rummet när de är tända? Finns ju en del som doftar gott i glaset men ger ingen doft i rummet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg