Att ha skrattat sig hes.

 

För ett litet tag sen mötte jag upp den här stjärnan för en catch up-kväll.

Minns ni honom? Jimmy? Han som gjorde dessterna i Timjan, Tupp och Tårta och en person som jag omedelbart tyckte om första gången vi träffades för det där introduktionsmötet på SVT, och som liksom blev en jag höll ihop med sen dess. Han är så f a n t a s t i s k t rolig; vissa scener undrar jag hur de ens kunde spela in för satte man mig i samma rum som honom så började jag direkt skratta och visste liksom inte hur man skulle sluta. Han blev en god vän då, för två år sen, och har fortsatt att vara det och nu var det dags för oss att äntligen få träffas igen och skratta av oss och prata om vad som hänt sist och allt annat såntdär man behöver prata om när man inte setts live på en mindre evighet.

 

 

Vi startade på MJ:s för de har stadens bästa Bloody Mary (jag ber om den extra pepprig) och sen gick vi såklart till Johan P för är det något som livar upp en helg så är det skaldjur.

Det var en av de sista sommarkvällarna och man kunde sitta ute och ungefär femton minuter in skrattade jag så mycket att tårarna forsade och jag satt hulkande till den grad att serveringspersonalen började gå i cirklar runt bordet och titta på mig i ögonvrån för att se om jag var ledsen på riktigt och de behövde ingripa.De förstod nog ganska snabbt dock att Jimmy inte satt där och var ett as mot mig utan att han tvärtom var så kul att jag knappt fick luft.

 

 

Skaaaaaldjur!!!

Kan inte vara utan. Älskar. Måste dock be om pommes alltid för att få till den där mätta känslan jag gillar, men pommes och skaldjur funkar ju utmärkt så varför inte. Och så lite rosébubbel på det, en god vän och sommarvärme kvar i luften så är det helt klart en pangkväll.

 

 

Minns ni den här killen då?

Det var han som flamberade skiten ur allt vi åt på min 39-årsfest med temat Färja förra året på Savoy. Den här kvällen ryckte han in på Johan P och för att göra en liten tribute till den kvällen gasade han loss på vår efterrätt lite extra.

Fantastiskt.

 

 

Och sen gick vi till Eatery Social och drack Margaritas (stans bästa) och skrattade lite till, och vips var klockan typ elva och vi hade hängt i sju timmar och kroppen var så mör att jag nästan var skakig, så då sa vi hejdå och avslutade en av sommarens roligaste kvällar.

Tänk vad fint ändå?

En vän, en stad och en handfull räkor.

3 kommentarer till “Att ha skrattat sig hes.

  1. Det finns alltid människor som blir vänner för livet. De är sällsynta att hitta, men ni fångade den här kompisen. Fantastiska bilder fra möte och särskilt denna måltid. Tack för att du delar ditt minne med oss <3

  2. Så härligt att ha en sådan vän. Ibland dyker de bara upp där man minst anar de och sedan hänger de med resten av livet. Inte alla som har den ynnesten att hitta en sådan vän, så man ska vårda dem ömt. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg