Att ha förkylningsshoppat.

 

Jag är så SATANS förkyld just nu – näsan bara rinner och ögonen rinner och det känns som om jag inte gör mer än att snyta mig. Inget kontorsjobb för mig med andra ord, så jag arbetar hemifrån för att vara hundra på att inte utsätta någon för något såklart, men jag hoppas v e r k l i g e n det här gått över snart så att jag kan återvända, för det är så fasligt mycket trevligare att jobba på plats. Efter så många månader med köksbordet som kontor vill man liksom inget hellre än att vara där de andra är, få social tillvaro och komma ut ur huset. Men men. Det kommer ju. Ska bara vara förkyld färdigt först.

I helgen, när jag låg här och snörvlade, roade jag mig med att hitta lite nytt på Zara. De har ju SÅ mycket fint nu?! En till fördel med hösten; höstmodet. Bland annat köpte jag det ni kan se på bilderna ovan; ganska mjuka och smutsiga toner i grönt, beige och kamel. En kortare stickad tröja HÄR, härlig långkofta HÄR, svart omlottröja HÄR, fantastiskt rolig klänning HÄR samt grön body HÄR. Det blev ett bra tillskott till höstgarderoben.

Nu ska jag dra i mig lite vitaminer, en handfull ingefära och allt annat jag kan tänkas hitta som kan snabba på bättringen. Ta hand om er! Och håll er friska <3

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha förkylningsshoppat.

  1. Vilka härliga höstkläder, tack för tips! Krya på dig!
    Jag har också en förmåga att shoppa lite för mycket online när jag är krasslig, det kan bli en dyr historia 🙂

  2. Hoppas du snart är på jobbet igen. Själv jobbade jag hemma igår då jag hade lite ont i halsen på morgonen, det gick dock över så inte vet jag om jag bara hade snarkat på natten och det var därför jag var kraxig. 😉 härliga färger på kläderna du visar. Älskar den färgskalan. Krya på dig. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *