Att ta f r e d a g!

 

Fredag!

Och den här veckan har bara swishat förbi, med förkylning och ingefära och dimma på morgonen och en trädgård som börjat fälla alla löv och göra sig redo för höst. Inga fler rutskrapningar tack och lov, men höstgarderoben till pojkarna har behövt uppdateras (man känner i luften att det är nära nu), Noah har fått ett par nya rävboots från Emu och jag har grävt fram vinterjackorna och lite håglöst hängt dom i garderoben – redo att tas fram vid nästa köldknäpp.

Och vad mer den här veckan? Har ju varit så tyst, jag vet, men förkylningen gjorde mig slö så jag ville mest jobba och ligga i sängen och se alla säsonger av RuPauls Dragrace på kvällarna med en halvliter saltlakritsglass i näven. Varför görs de ännu bara i så små förpackningar?! Blir tokig. Skulle behöva en liter, minst. Kanske två. Sias Saltlakrits är liksom livet, särskilt när den har mjuknat litegrann och är alldeles fluffig i konsistensen. Så ja; på dagarna har jag suttit vid köksbordet och jobbat, haft möten via video, försökt lägga strategier, varit klädd från midjan upp i vanlig ordning och haft träningstight på benen eftersom det är mest bekvämt. På kvällarna; utslagen. Det får man vara ibland.

Men nu är det fredag och nästan helg, jag har en iskall Nocco i kylen som väntar och ska slänga på mig en sheetmask för att väcka fejset inför den här dagen.

Nu kör vi, vänner!

Helgen är alldeles runt knuten.

 

3 kommentarer till “Att ta f r e d a g!

  1. 🍂🌾🍄

    Vilken underbara foton och höststemning. Noah att älskar dina nya boots. Pojkens höstgarderoben ser så gullig ut, så färgstarkt som naturen 🍂

    Åh jo med träningsbyxor och blusen, detsamma här. Jag tror, det kommer att bli den nya modestil på kvinnor som arbetar hemifrån. Låt oss vara ärliga, det finns riktigt fina träningsbyxor. De är bekväma och fashionabla, att kan vara ett blickfång!

    Anyway: Tröghet. Jag kallar det höst eller vinterblues. Det är okej, du behöver sådana faser. Saltlakrits eller varm choklad med kanel , eller ett bra bad med aromatiska oljor är bra för själen

    Önskar en mysig hösthelg❤️

  2. Hej där, är på restaurang Puta Madre i Göteborg och ser till min glädje att dom har ”ditt” Drömmenbadkar som en del av baren! Kan ju inte skicka bild här tyvärr men det är skitsnyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg