I annonssamarbete med SCORETT

Att ha stöveltider!

 

Nu börjar det bli stöveltider!

Typ det bästa man kan bära på den här tiden av året eftersom det håller benen varma och förlänger kjol- och klänningstiden långt in på vintern. Ett par strumpbyxor, ett par bekväma stövlar och en lite tjockare kjol och man är good to go. Jag kan ha ganska svårt att hitta stövlar för mina vader är breda på mitten men sen är jag så jäkla tunn precis under knäna så det blir lätt ett ”glapp” där mellan vaden och skaftet men med det här fungerade det perfekt och jag fick dessutom några extra centimeters höjd av den tjocka sulan. Scorett har även ett sortiment av ”Perfect Fit” med anpassad skaftvidd beroende på ens vader så man kan få rätt passform vilket är super för mig, här har jag W2 på dessa.

Jag tycker det är vansinnigt snyggt med stövlar med klack, men jag klarar inte av att gå en hel dag i klackar längre på det sättet jag gjorde för tio år sedan – så en stövel med mjuk och platt sula är alltid vad jag är ute efter, och de här i mockaimitation satt som handen i handsken. De hittar man HÄR.

Och nu får ni 15% på alla stövlar till ord pris hos Scorett, både online och i butiken med koden NAGONSFRU15 som gäller till och med den 25/10!

Här är lite fler favoriter:

 

Från vänster: over knee-stövlar HÄR, cognacsfärgade skönheter HÄR, vrålsnygga svarta HÄR, stövlar med udda klack HÄR och sist ett par nästan ridstövelinspirerade HÄR.

Och som sagt: koden NAGONSFRU15 ger er 15% på alla stövlar till ord pris hos Scorett, både online och i butik (visa inlägget i butiken)! Koden gäller till och med 25/10. Hoppas ni ska hitta några ni tycker om

I reklamsamarbete med SCORETT

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha stöveltider!

 1. Dina stövlar är så supermega <3
  Håller med dig. Sula måste vara mjuk, inte för höga klackar. Framför allt måste sulan vara halksäker. Jag skulle också ha valt svart. Stort tack för superfint tips <3

 2. Du ser mer och mer ut som när jag började följa dig, igen! Så vacker 🙂
  Tack för tipset om stövlar. Ser redan ett par som jag ska prova.

 3. Hej! Den härliga tröjan du har på dig, var kommer den ifrån? Och är den sticksig??
  Kram och tack för en härlig blogg💕

 4. Höst menar vind och regn, men det är bra att få också använda fina stövlar.
  Två eller tre par skulle man gärna prova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *