Att ha ögonhjältar!

 

Jag skrev ju ett inlägg om smink för ett tag sedan och då var ni många som frågade vilka ögoncremer jag använder, så tänkte jag skulle samla ihop allt i ett litet inlägg! Jag har inte mindre än tre produkter (ja jag vet) men alla använder jag inte samtidigt alla dagar. Oftast en produkt, men ser jag riktigt jävlig ut så kan alla tre smackas på för att dämpa det som dämpas kan.

Mitt problem är inte så mycket mörka ringar under ögonen utan snarare att jag blir så svullen och puffig, så två av tre här är anpassade för det. Har man mörka ringar är det nummer två du ska kika på, men om du har påsar och är puffig är de andra för dig.

 

 

Den här är en livräddare!

Har använt den konstant i säkert 2 år nu om inte mer. Har den i kylen för extra effekt. Dock är den lite för kraftig för min känsliga hud att använda både morgon och kväll så jag tar den på morgonen. Sting är det i den, man känner liksom att något sker, och den ger en omedelbar effekt men är absolut bäst om man använder den varje dag.

Är du puffig är detta cremen du behöver. Finns HÄR. (Och nu på 20% ser jag! Wihu!) Jag svär på denna produkt – ha den i kylen, använd morgon och kväll om du tål det och se trolleriet hända sakta men säkert. Dryg är den också, man behöver ju bara en pyttepump varje gång.

 

 

Det här är en ny som jag testar, och jag gillar den verkligen.

Är ju över lag väldigt förtjust i Glamglow, så när jag såg att de hade en ögoncreme tänkte jag att den bums borde utvärderas. Denna är superskön, väldigt tunn och mjuk i sin konsistens. Skulle väl inte säga att den är lika kraftfull som den från Beaute Pacifique utan snarare uppljusande och mjukgörande, men denna tar jag alltså på kvällen istället för den andra. Den har små ljusreflekterande partiklar i sig och smälter in väldigt fort, så är det kris en morgon tar jag först den kraftfulla och sen den här innan jag lägger smink. Alla medel är tillåtna du vet.

Så om du inte har så mycket puff utan mer ser mörk och lite glåmig ut tror jag att du skulle älska den här.

Finns HÄR.

 

 

Och så eyepatches!

Dessa har jag också i kylen, och eftersom de är så billiga (typ 249 kr för 60 stycken) lyxar jag till det med flera vardagar i veckan. Så jag kravlar ur sängen, rakt in i badrummet, tvättar ansiktet, slänger på två såna här och borstar sen tänderna med mera under tiden de verkar, sen tas de av och jag går på den första cremen. Räcker inte det toppar jag med Glamglow haha, så ja – ibland har jag en trestegsraket. Dessa hittade jag också på 20% nu när jag sökte: HÄR. Har du dom i kylen så blir det ju en extra avsvällande effekt såklart.

Och det var det!

Mina tre bästa ögonprodukter. Kanske kan de rädda dina morgnar också.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha ögonhjältar!

  1. Jag letar efter en ögonkräm mot torra ögon. Höst og vintertid gör mina ögon jävla torra
    Tack, tack för ett inspirerande tips, jag älska inlägget jättemycket 💗

    Samtidigt älskar jag boken Move and Work av Malene Birger
    En fantastisk inredningsarkitekt från Köpenhamn 😉 Du har god smak 💗

  2. Jag jobbar natt och har ständigt mörka ringar under ögonen så ska definitivt testa nr2! Har du någon erfarenhet av Rituals produkter? Tycker att de känns lite ”spalyxiga” men funkar dom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.