Att ha en lista om hösten.

 

Hittade en lista om hösten inne hos Sandra så den tänker jag att vi drar igång här!

Redo?

Vad är det bästa med hösten?

Det bästa med hösten är höstmodet, inomhustiden och allt det där extra mysiga man får mer lov att göra på något vis; som att bädda med extra fluffiga filtar, tända doftljus och laga mustiga grytor eller ångande varma soppor. Det är fint.

 

 

Vad gjorde du förra hösten?

Herregud jag minns inte? Var tvungen att gå tillbaka i bloggarkivet och kolla, och jag hade såklart en fantastik 39-årskväll med tema Färja på Savoy, jag åt mycket brunch och så var jag på ölfestival. Detta var ju innan Corona var något vi nämnde dagligen och levde efter.Tänk vad allt kan förändras så fort ändå?

 

Foto: Alex Wayne. www.wayne.nu , www.facebook.com/AlexWaynePhoto

 

Hur såg du ut förra hösten?

Typ som nu, fast med kortare hår? Håret växer ju. Men annars såg jag ut som jag nog brukar; kappa, stor halsduk, nån form av högmidjad vid byxa och stickade tröjor. Förutom när jag var kapten, då.

 

 

Hur ser du ut nu?

Jamen såhär ser jag ut nu. Inte just nu när jag skriver, för nu har jag pyjamas på mig fortfarande, men annars.

 

Beskriv din höst i tre ord?

Slå alla mål. Det är min plan iallafall; jag vill kick ass på jobbet med alla dessa fantastiska människor jag jobbar med, jag vill slå alla mål och att vi fortsätter att utvecklas och hitta nya sätt att bli ännu lite bättre. Sen ska vi ta över världen 🙂

 

 

Vad var bäst med sommaren?

Allt? Mina två semesterveckor regnade i och för sig bort, tror vi hade sol en enda dag. Men sen fick vi ju desto mer värme och det här året krämade jag ur varenda sekund av sommardagarna; det var mycket picknick och bad och strandhäng och glada pojkar och sena kvällar och full njutning eftersom man visste att snart är det slut.

 

 

Hur mådde du förra hösten?

Både och faktiskt. Det var ju en stor omställning för mig att gå till att bli anställd, det var så HIMLA mörkt och kallt och en period var jag nog ganska vilsen och trött. Men det blev ju jättebra. Hösten är man ju ofta lite vilsen och trött på, iallafall jag.

 

 

Vad är dina planer för hösten?

Som sagt; arbeta hårt på att hitta saker som knäcker koden på jobbet, vårt team ska bli ännu större så för min del blir det intensivt från november med att få in alla nya i hur vi jobbar och se till att de hittar sin plats utan att de gamla hamnar i skymundan, sen är mina planer att plock amycket svamp, få in Drömmen-helger, baka vansinnigt mycket lussebullar trots att det inte alls är december och så vill jag ha ett jäkligt kul 40-års-firande som ska vara minst en vecka.

 

 

Hur gör du hösten mysig?

Jag unnar arslet av mig. Det måste man. Dofter, mjuka textilier, sköna ansiktsbehandlingar, en ny hårinpackning, varma bad, ansiktsmasker, rosenrot, bloody marys, saltlakritsglass, smågodis, nybakat bröd, svampplockning, kanske en dag på spa, varma kläder som inte sticks och så alla kuddar jag möjligtvis kan få plats med i sängen. Om jag inte låter mig själv vara halvdekadent så överlever inte jag mellan januari till mars.

 

 

Vad kommer du dricka i höst?

Ha ha. Ni vet. Bloody Mary, pepprig som satan. Och så Chablis. Och en massa te såklart, och förmodligen varmt vatten med honung och ingefära för jag lär väl få förskolepesten tio gånger.

 

Hur vill du se ut i höst?

Vilt skrattande mest hela tiden. Jag vill ha roligt! Och så vill jag ha mycket stickade klänningar så jag håller mig varm, köpa mig en väska i 40årspresent och ha tjocka strumpbyxor. Hatar att frysa som sagt.

Och det var det! En lista om höst rakt upp och ner 🙂

11 kommentarer till “Att ha en lista om hösten.

 1. Alltså… bilden på dig bakifrån då du står i vattnet… så himla vacker bild! Den borde du göra en tavla av!

 2. Fina bilder, trevligt höstmode. Ja, jag kan komma ihåg dina episka födelsedagsbilder. Det var en fantastisk fest, stämningen på bilderna var superkanon <3

  Min födelsedag var för två veckor sedan. Jag firade virtuellt med familj och vänner, vi gjorde husmusik. Herregud vad som var så trevligt. Vi hade en riktig fest. Över hela världen har min familj och vänner gått med i vårt virtuellt rum. Jo, vi gör det igen till jul <3

  Du kommer att ha en supermega födelsedag, jag är säker. Det är vad du gör av det.

  Din höstlista är riktigt trevlig. Jag älskar tröjor, jag älskar varma Baileys i te och lönn siurp. Verkligen en fantastisk irländsk specialitet 😉

 3. Halloj! Jag måste börja med att säga att det är såå härligt att läsa din blogg🥰🙏🏽 Och sen vill jag fråga var din vita stickade kofta kommer ifrån, ljuvlig!
  Ha det fint! ☺️💕

  1. Jag har aldrig berättat vilket bolag i nån anställning jag haft tyvärr, separerar alltid mitt egna företag (bloggen och det där) med mitt anställda liv :*

 4. Att ta över världen låter som en bra plan, haha. Vilka underbara bilder du har: När fyller du 40? Själv gör jag det nästa månad, vet inte direkt om jag är redo för det 😉

 5. Jag måste bara fråga om du kommer testa julens/vinterns ljus från House of Månsson? Jag är nyfiken på så många av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg