I annonssamarbete med READLY

Att fira läslov ordentligt!

 

Allt färre barn läser, det visar forskningen på, och det blir väl lätt så när padda och annat kommit som inte fanns när vi själva var små. På min tid fanns det inte ens internet så jag slukade böcker som liten, och eftersom jag själv är så förtjust i ord och att läsa så har vi försökt ge pojkarna samma kärlek till språket och litteraturen genom att läsa för dom sen de var riktigt små. Leo läser ju själv nu, men Noah behövs ännu läsas för så det gör vi dagligen innan han ska sova, och ska försöka förlänga den stunden mer nu.

Detta med att barn läser mindre har Readly tagit fasta på och öppnar nu upp för en hel månads kostnadsfritt till Läslovet och har en utmaning där de uppmanar oss till att läsa mer för våra barn. Inne hos Readly hittar man allt man kan tänkas behöva, både som liten och som vuxen, med över 5000 tidningar i en och samma app. HÄR kan du läsa mer och aktivera din kostnadsfria månad, och avslutar gör du sen när du vill.

 

 

Alla i familjen kan ha ett eget konto under samma prenumeration. Jag har under mitt konto massor av heminredning och Elle, mannen läser om bilar, Leo kollar LasseMaja (och gamingtidningar) och under Noahs profil finns det en uppsjö av serietidningar. Han gillar Bamse och den är perfekt att läsa högt ur – alldeles lagom långt och han fattar precis vad det handlar om och blir djupt engagerad.

 

 

Det blir ju lättsamt på ett annat vis med läsning när det är serietidningar, och eftersom de är i paddan behöver vi inte hålla på med riktiga prenumerationer och ha en massa papperstidningar liggande. Perfekt! Och det blir en skön stund innan läggdags att varva ner på och försvinna in i Bamses värld. Efter Bamse ska vi ge oss på Frost tänkte jag, och så LasseMajas Detektivbyrå som Leo som sagt också gillar

Så passa på att ta del av en hel månads kostnadsfri läsning (du avslutar sen när du vill efter den månaden) hos Readly HÄR!

Är det läslov så är det.

I reklamsamarbete med READLY

 

1 kommentar till “Att fira läslov ordentligt!

  1. Tack för rekommendationen. Jag tycker att det är bra att litteraturen nu flyttar i stue. Det är underbart när barn upptäcker böckernas värld. Jag älskar böcker också, köpte bara sju för en lång vinter. Tack för fin inlägg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg