Att ha en mördarclown!

 

Hahaha ja halleda, jag vet inte ens hur det är möjligt att någon så göllig som Noah kan se så här freaky ut?!

Men han ville bli en mördarclown, så en mördarclown fick det bli – den här gången fick jag använda det där avskyvärda fejksminket man får i ett clownkit eftersom huden behövde matcha perukens skalliga bit, och så klistrade jag på kristaller som jag hittade på Partykungen, målade näsa och läppar röda och så var han klar. Kristallerna är ju egentligen anpassade för vuxna så de skulle aldrig hålla en hel kväll, men ett litet tag iallafall – och den här gången räckte ett litet tag.

Så nu har båda pojkarna fått vara skrämmande en dag var, alla är nöjda och jag själv har fått hem min outfit till min födelsedag på torsdag – jag har ju bestämt att vi ska ha temadag på jobbet (fördelen med att vara chef haha) så alla kommer utklädda på temat ”Om jag hade en annan karriär” och så jobbar vi i det på dagen och drar sen ut efter jobb för att äta middag, fira och tjoa. Blir perfekt som aktivitet när man fyller år på en torsdag, så tar man de mer avancerande festligheterna sen. Vad jag ska vara på torsdag kan jag inte berätta ännu, men ni kommer säkert få se bilder när det är dags. Just nu funderar jag mest på hur i helskotta jag ska ta mig till jobbet eftersom att sitta på ett tåg klockan 06 i den utstyrseln inte känns så lockande.

Men nu: söndag! Jag ska äta chips, se unsolved mysteries (ny säsong på Netflix! tips!!!!) och bara lata mig. Det är det absolut bästa jag kan tänka mig en regnig söndag.

2 kommentarer till “Att ha en mördarclown!

  1. Uløste mysterier serie, jag älskar också. episod Black Holes var mitt favvo. Ja, ”Es” är tillbaka. Noah vilken episk kostym, vilken episkt ansiktsmink, älskar 🥰 🤡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg