Att ha den tiden på året igen.

 

Javisst. Det är den tiden på året igen.

När jag beställer hem garn, letar fram stickorna, kokar mängder av te, sätter igång en true crime-dokumentär och börjar sticka. Sen stickar jag non stop från nu till februari eller så, mängder av mössor produceras eftersom det är typ det enda jag kan göra (och tröja har jag lyckats med också nån gång) och sen har vi huset fullt med hemmastickade mösskreationer. Lyckligtvis har jag nu ett helt gäng nya personer att sticka mössor till på jobbet så i år behöver jag inte tänka jaha ska man kanske sticka en mössa till? för det finns alltid nån att ge den till. Just nu håller jag på med en lavendellila och babybeige kreation åt den mest bohemiska personal jag har och han kommer bli förtjusande i den tänker jag, sen efter har Noah önskat ännu en ugglemössa så jag har fullt upp. Underbart.

Så det gör jag nu. Stickar, boar in mig, har höst.

Fint så.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha den tiden på året igen.

  1. Min kollegas dotter bestämde tidigare i år att hon skulle sticka 10 par vantar som hon säljer till förmån för musikhjälpen. Om du behöver idé till nästa år tänkte jag.
    Ha en fin dag!

  2. Hur trevligt! Emma det här är en fantastisk idé <3
    Jag älskar färger, du valde , hatt är en trevlig present

    Jag virkar på en patchwork-täcke. Jag tror att hon borde vara redo närmaste veckorna ^^

  3. Kul! Själv har jag fått dille på att virka mormorsrutor. Hittills har det blivit en filt och en tubhalsduk. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *