Att ha tre saker jag önskade mig:

 

Det har undrats lite vad jag fick när jag fyllde år och det tänkte jag berätta nu!

Jag gick ju loss lite till mig själv (stor beställning på Zara blev det visst också) men jag önskade mig det jag i princip alltid önskar mig; hudvård, hudvård, hudvård, ansiktsbehandlingar och spabehandlingar och vaxbehandlingar och alla möjliga typer av behandlingar (lite mer knivigt nu i Corona). Jag är ganska lätt på det viset; ge mig något för huden eller ett besök hos någon som penslar mig, masserar mig eller ångar mig så är jag nöjd.

Men dessa tre saker fanns med på min önskelista på grund av så jäkla bra.

Det första är C-vitaminkapslar från Exuviance – dessa äter man alltså inte utan tar sönder och smörjer in på huden på kvällen. ÄLSKAR dessa men har inte kunnat ha dom på något år sen min hud blev så tunn i sin barriär som ni vet, men efter idogt arbete med att tjocka till huden igen kan jag nu åter äntligen använda de här. Det har varit en lång längtan. Jämnar ut hudtonen, ger en så bra lyster och jag tycker man ser resultat efter bara 3-4 dagar.

Sen har vi livets toner från Klairs. Återkommer alltid till den här. Tjock i konsistensen och ska inte dras runt i nyllet med en bomullstuss utan droppas i handflatorna och sen ”klappas” in i huden. Återfuktar utav bara helvete och om du har nåt viktigt att gå på så mätta huden genom att göra om det 6-7 ggr efter varann och du blir plumpad och får en grym glow. Dryg är den också. 5 utav 5 stjärnor får den.

Och så setting spray från Anastasia! Jag köpte denna i somras och tappade den sen på en restaurang tyvärr, därför önskade jag den. Min go to-settingspray är ju All Nighter men när man vill ha mer glow och bli lite mer ”daggig” är den här från Anastasia p e r f e k t. Så kanske inget för varje-dag-bruk men för när man behöver lysa lite mer.

Så där har ni tre tips!

Framförallt C-vitaminen och tonern gör en enorm skillnad på min hud, särskilt nu när jag kombinerar med kollagenintag (I shit you not – det funkar faktiskt att dra i sig kollagen) och huden är bättre än den varit på länge, trots att det är en trist årstid vanligtvis där min hud brukar bli grå och livlös.

Har ni testat nån av de här? Gillar ni? Jag är fast, själv.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Att ha tre saker jag önskade mig:

  1. Oslo Skin Lab! Åt det i 2 mån inför ett samarbete med dom och blev så hooked att jag beställde en egen prenumeration sen

 1. Funderade också över vilket kollagen du använder. Jag har testat en gång och fick en så fruktansvärd allergisk reaktion. Köpte kollagen tabletter på Apoteket tog dagsdosen på kvällen. vaknar upp morgon efter och ser ut som en prickig korv. Hela jag var täckt av små röda prickar på hela kroppen. Åt inga fler tabletter och de försvann. Testade sedan igen för att säkerställa att det var kollagen tabletterna jag reagerade på och fick samma utslag. Utslagen fanns inte med bland biverkningarna i bi packsedeln och jag har inga andra kända allergier sedan tidigare, så jag känner mig lite rädd för att testa kollagen på nytt.

 2. Har klairs och exuviance. Min hud är katastrof! Fick avboka AB pga pågående förkylning. Sminkar mig trots bara hemma för att försöka låta bli att pilla 😄 får skaffa kapslarna 💥

 3. Är betydligt äldre än dig…..men har följt dig i många år….
  Exuviance går det inte att leva utan…..varken produkterna eller deras behandlingar på salong….

  1. Jag syrade sönder den 😂 blandade för mycket olika syror för länge. Har låtit den vila, använt extremt snälla produkter och sen byggt upp den med barriärstärkande crèmer och rätt produkter. Tagit typ 2-3 år 😱

 4. Älskar alla produkter från Glowid! De har räddat min hud och jag har världens glow numera! Har fått fina komplimanger för den. 😊 Längtar varje dag efter kvällsrutinen och att jag får göra rent huden och ta hand om den.

 5. Alltså, jag känner mig typ tre år gammal när jag hör er vuxna prata om Exuviance hit och Klairs dit. För jag använder inget. Liksom, i princip inget. Vissa dagar är huden lite torr, då smörjer jag in med nåt jox från Ica så löser det sig. Vill också använda fancy produkter och känna mig fab! Nu när du förstår nivån på det hele – om du bara fick tipsa om EN den-här-gör-mirakel-köööp-den produkt, vilken skulle det bli? Puss och tack på förhand /Caroline

  1. Samma här! Är medelålders (hua!) men totalt ointresserad av smink och hudvård. Använder antirynkkräm på dagen och kanske en nattkräm ibland, någon ögonkräm och så mascara om jag inte jobbar hemma. Blir typ yr av att läsa om alla produkter och långa hudvårdsprocedurer med otaliga steg 🙂 Inget ont om någon som använder sig av det, menar bara att vi kan vara så olika! Go Emma, eftersom det funkar för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *