Att ta en dag med Micke!

 

Hej vänner!

 

Så blev det söndag och den ska spenderas med Micke och en kamera; vi ska fota vinter åt Yves Rocher och hänga i en lägenhet, på ett fält, i ett badrum och allt annat som behövs för att få rätt bilder så jag hoppas på en inte alltför murrig och dimmig dag, så att ljuset iallafall har en chans att leta sig in genom fönsterna. Det är ju nästan hopplöst att få bra fotoljus den här årstiden och som ni vet skyr jag elektriskt ljus så långt det bara går. Sommaren och våren är helt klart mer tacksamt när det är projekt som det här på gång.

Vad har hänt mer? Igår var en lugn lördag; jag var inne och fixade naglarna (bör undvikas jag vet, men de var halvvägs ut på nagelbädden och eftersom det bokas tider där man inte möter andra kunder och nagelpersonen har munskydd plus visir kändes det ändå okej) så nu klarar jag mig i fem veckor till, handlade lördagsgodis, åt saltlakritsglass och påbörjade en ny crime-dokumentär på Netflix vid namn ”Carmel – vem mördade Maria Marta” som jag såklart blev så insugen i att jag somnade lite för sent. Måste. Fortsätta. Titta. Idag.

Kunde även se att de släppt ännu en (Den fjärde rättegången) så det känns som om Novembers kvällar är räddade; nu har jag två nya crimedokumentärserier att plöja parallellt med Paradise Hotel ho hooo.

Annars försöker jag mest anpassa mig till mörkret genom att bädda in mig i stickat (köpte en stickad jumpsuit på Zara häromdagen som gärna får dimpa ner i brevlådan snart, känns ju magiskt), lussebullar, doftljus, tjocka täcken, sliders till lunch från Centralen, glögg och en stark längtan att dra fram alla julstjärnor så det slutar vara becksvart dygnet runt. Man måste vara extra snäll mot sig själv nu för att överleva, så är det bara. Särskilt med alla restriktioner som kommit, vi isoleras som små öar och det mår såklart ingen bra av. Så addera så mycket fluff ni bara kan tänker jag. Det får vi faktiskt anses vara värda.

Men nu: söndag! Här ska det fotas, sen hem och fortsättas med kokong-andet.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ta en dag med Micke!

  1. Låter som det blir en kul dag! Tack för dina tankar kring hur vi ska överleva denna mörka tid, jag gillart 🤗

  2. Så fint ni har det .Fantastiskt bilder och sådana legendariska bilder <3

    Mitt motto i dessa svåra tider. Var tacksam för att du kunna leva och ÖVERLEVARE MOT ALLA ODDS 🙌🍀

  3. Ta fram stjärnorna. Detta är ett underligt år för oss alla och vill man ha lite jul ni så kan man. Vi har så ovanligt varmt hos oss i Luxemburg att jag är så där julig men ändå känner mig som att jag tycker om värmen. Denna veckan blir det dock kallare så jag tar nog fram ljus till trädgården och sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *