Att ha fixat naglarna.

 

Såhär såg mina naglar ut när jag gav upp och gick för att fixa till dom. Katastrof; så torra nagelband efter all handsprit och tvättande, nageln hade växt ut en bra bit (jag filar ändå skarven när den börjat klättra upp) och det var allmänt dags för en uppfräschning.

Det är ju ett lifehack för mig; att ha gele på naglarna. Det är mina egna naglar, ingen förlängning, men ungefär var femte vecka går jag och lägger gele. Det finns en primär anledning till detta: jag kan måla på ett lack efter och det lacket håller i en freakin vecka innan jag behöver fylla på lite. Om jag inte har gele håller ett nagellack på mig i ungefär en halv dag innan det börjar försvinna högst upp och det spelar verkligen ingen roll vilken typ av lack. Så det är SÅ tidssparande för mig att gå var femte vecka, lägga ny tunn gele, och sen bara måla naglarna en gång i veckan därefter och fortfarande se hyfsat put together ut. Den andra anledningen är att nageln blir som förstärkt med gele; bryts och flagnar inte.

 

 

Och efter!

Inget lack på ännu, jag lägger alltid naturell gele så att jag enkelt kan måla över sen, runda i formen, korta och utan utväxt. Jag är ju som bekant inte intresserad av långa, fantasifulla kreationer – jag vill ha mina naglar strax, strax ovanför tippen och mjukt rundade så de inte är vassa nånstans. Inte direkt en nagelinfluencer, nej.

Men hej och godmorgon på er, vänner!

Hoppas ni får en superdag <3

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha fixat naglarna.

  1. En underbar lifehack, tack för tipset. Jag ser dig inte som en nagelinfluencer. Jag ser dig som en fru som ger underbara tips <3

    Jag har jävla torr hud och naglar också. För mig kommer mina torra naglar från mitt arbete som grafisk formgivare och konstnär. Jag arbetar ofta med bensin eller terpintine för att rengöra färgutrustning. Det förstör varje nagel ^^

    Jag kommer att pröva ditt tips <3

  2. Åh, va smidigt det låter! Men, fråga från en som aldrig gjort naglar 😊 klipper du naglarna däremellan? Mina naglar växer så fort – fixar inte långa naglar – klipper/filar ner dom ca 2 ggr i veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *