Att ha ett riktigt ”Må Bra”-serietips!

 

Om ni har HBO och inte vet vad ni ska titta på idag måste jag rekommendera We’re Here! Åh halleda vad jag har lipat de senaste kvällarna; jag är helt uppslukad av dessa sex avsnitt och sitter upprymd och tårögd och lycklig i sängen och tittar och kan inte sluta.

We’re Here är Bob the Dragqueen, Shangela och Eureka (ni som sett RuPaul vet vilka det är) som åker runt till små städer i USA och sätter upp en dragshow med några lokala invånare som vågar ta sig an det och vara med trots att miljön de bor i ofta är ganska inskränkt och rädd och kanske inte så tillåtande.

Så, så, så fint med gripande livsöden, ödmjukhet, förändring och hoppfullhet.

 

 

Ett måste att se om ni frågar mig, griper tag om hjärtat och stannar kvar länge efter som en slags värme i kroppen. Jag hejar på, gläds med de som upplever lyckan i vad de gör och hoppas att alla nån gång får vara precis så som de vill vara utan att behöva hämma sig eller passa in.

Så; på HBO som sagt! Och ta fram näsdukar innan.

Trippelfint är det.

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.