Att längta efter lite ledighet.

 

Saker jag ser fram emot med julledigheten? En hel del. Men de allra viktigaste här:

* Bada badkar. Mycket och ofta. Har tömt Lush på lavendeldoftande badbomber och havremjölksprodukter, ska marinera mig i eteriska oljor, varmt vatten och kaffeskrubb tills jag är alldeles varm och mjuk och tung i kroppen.

* Baka. Smöriga, saffransdoftande kreationer som är så mycket jul att man nästan får en käftsmäll av doften när man öppnar ytterdörren och kliver in.

* Se på serier och julfilmer och skräckisar och true crime, gå runt i onepiece prick hela dagen och glömma bort hur man klär på sig, ha håret i tofs och slöligga mot tjocka kuddar i sängen med datorn i knäet.

* Slå in julklappar! Livets sysselsättning. Älskar att spela julmusik och sitta ute i studion på golvet och välja inslagspapper och klippa band.

* Sova. Som jag ser fram emot att sova. Dock kan jag ju inte det så bra, vaknar alltid så tidigt, men ska försöka. Ska dricka massa Berocca, dessutom, och äta apelsiner och känns hur vitaminerna bara sugs upp av kroppen.

* Ta tid för meningslösa sysselsättningar. Som att spela Playstation, surfa på Pinterest, fnissa åt memes och bläddra bland hotellbilder från ställen man hade velat besöka om inte Corona fanns.

* Och sist men inte minst; snö. Jag hoppas att vi får snö, så vi kan gå vid stranden och se Haggis få snö i skägget, klä på pojkarna overaller och bygga snögubbe. Det vill jag, mycket. Snö gör liksom sitt.

Det, allt det där, längtar jag efter.

Snart så.

 

4 kommentarer till “Att längta efter lite ledighet.

 1. Ja, jag saknar också ledighet, men den är nästan där 🙂

  Allt du vill göra låter helt fantastisk 💓
  Speciellt med serien, playstation, sova og bada. Imorgon har jag min sista dag i jobbet. Senaste dagarna gick ingenting för hand. Batterier (hjärna) är helt tomma. Jag gör allt vad som inte har tid senaste veckorna

  Netflix har fått några bra filmer, HBO också.
  Vilket spel spelar du på Playstation?

  p.g.a
  Du har ett fin badrum, jag gillar färger. Vilken typ av blomma är det i hörnet? Att gillar deras löv så mycket – trevlig struktur 🪴

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg