Att planera julmat.


bilder: tidningen buffé

 

Så blev det på nåt jäkla sätt lördag och bara f e m dagar kvar till julafton?! Hur?! När hände det här?

Förmodligen nånstans under pendlingstid, kontorsskratt, regn, kolsvarta mornar och dimmiga helger. För nu är det så, fem dagar kvar till jul, och jag snubblar runt här hemma med en burk pepparkakor under armen och känner mig lite desillusionerad – som om jag inte vet vart jag ska börja. En del av mig vill äta pepparkakor och spela Witcher på Playstation, en annan del vill låsa in mig i studion och slå in julklappar, en tredje del vill göra rapporter efter veckans jobb och en fjärde del av mig funderar på om det inte är dags att tänka ut lite julmat nu. Det är den delen jag lyssnar på just nu antar jag, eftersom jag sitter här och skriver till er och surfar på Buffé.

Buffé är för övrigt världens bästa inspiration tycker jag? Scrollar alltid där inför högtider; hittat så många bra midsommarrecept där till exempel och nu surfade jag in för att se om man kunde få lite inspiration inför julen och det kunde man! Så nu ska jag lägga en matbeställning att hämta upp så att man sen kan stanna i huset resten av veckan och laga mat, baka och inte behöva tänka ett dugg på vad som finns hemma.

Så det får bli dagens tips! Är ni lite splittrade och inte vet vad ni vill laga i jul, klicka HÄR och bli hungriga.

Det är prick det jag gör just nu.

 

5 kommentarer till “Att planera julmat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg