Att ge sig på julklapparna!

 

Nu!

Nu är det rimligt.

Att låsa in sig ute i studion med en kopp glögg, plugga in julmusik i öronen och gå loss bland band och papper och tejp. Älskar ju att slå in julklappar, det är liksom en stor grej för hela julkänslan – jag har bara så VANSINNIGT svårt för att hålla på dom?! Så fort jag har köpt en julklapp vill jag ge den, hatar att behöva gå runt och vänta. Är som ett barn där, fast omvänt. Vill. Ge. Nu!

Är jag extra nöjd med presenten kan jag inte låta bli att stryka runt mottagaren i veckor innan och säga oooooh jag vill att det ska bli jul nu! och får sen bita mig lite i tungan för att inte på en gång och på momangen berätta vad det är jag har hittat. Älskar att ge presenter. Är löjligt förtjust i det.

Hade världens skönaste helg nu i helgen, så jag känner mig ovanlig utvilad och mjuk inför veckans tre arbetsdagar. Sovit till halv 9 på morgonen vilket för mig är nån form av rekord, och när jag vaknat har kroppen varit så djupt avslappnad att jag först knappt kunnat röra mig. Som om alla leder har lagt av, typ. Det har varit så fruktansvärt mycket senaste månaden och jag har nog ärligt talat jobbat för mycket, men nu är det bara tre dagar och sen tar vi jul.

Jag behöver det. Min kropp behöver det. Noah behöver det definitivt; han har varit så trött på att gå till förskolan sista månaden att han nästan bara suckat, och jag kan relatera. Men nu. Nu är han ledig och jag jobbar hemma och snart blir det en långhelg av vila.

Nu tar vi igen oss, vänner. Det är vi värda.

5 kommentarer till “Att ge sig på julklapparna!

  1. Så fina! Och jag blir exakt likadan! Haha kan tänka mig att det kan ge ångest hos mottagaren.. jag är sjukt nöjd med din julklapp! Och personen i fråga kanske inte har en aning om vad hen ska köpa ”tillbaka” haha

  2. Så himla fina paket! Jag blev verkligen inspirerad!
    Får man önska ett ämne till nästa år? Du är ju så bra på produkter och skönhet och jag har verkligen uppskattat dem men själv är jag ganska dålig på just det och önskar få bättre koll. Jag har underfunktion i min sköldkörtel vilket har gjort både huden och håret super supertorrt. När det kommer till makeup så kan jag på sin höjd lägga på mascara och kajal och skulle så gärna vilja få tips på sådant som är både enkelt och ser naturligt ut men ändå lite festligt. På mina hyllor i badrummet står rätt tråkiga produkter och i sminklädan lekar det tomt. Känns som att jag skulle vilja få nåt världsligt att tänka på istället för allt allvar och pandemin och annat för annars blir livet så tungt att leva.
    Tack för den bästa bloggen och God Jul till dig och din familj!

  3. Först och främst – tack för en supermysig blogg som jag följt dagligen i många år! 💜 Jag är just nu inne på att fixa till vår lägenhet – göra den lite mysigare såhär i isolerade pandemitider. Skulle inte du kunna tipsa lite om dina favoritinredningsbutiker online? Både ställen för lampor, hyllor och liknande men även de där ställena som har unika fina små dekorationsprylar. Det hade varit guld värt! 🙏😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg