Att ha firat jul.

 

Typ världens lugnaste julafton hade vi.

Vaknade upp, öppnade morgonjulklappen, satte oss och läste, var lata. Lagade carnita och serverade som en sen jullunch med guacamole, pico de gallo, ost, koriander och annat göttigt, trots att det inte alls är juligt. Sånt struntar vi i. Är man sugen på carnita på julafton så är man.

 

Och jag drack en öl från Hyllie Bryggerie mest på grund av hur snygg den är (ja och god såklart, men så cool förpackning). Och så åt vi choklad och öppnade lite mer paket och var ännu mer lata, för att vi kunde.

 

 

Pojkarna drog sig in till sängen vi absolut inte hade orkat bädda och spelade Roblox ihop med hundarna i väntan på Kalle Anka. Spöket sover inkrupen i påslakanet om ni undrar var hon är, hon ligger alltid så. Som i en sovsäck. Som jag sagt innan skapar detta vissa problem när hon får för sig att hon ska ut mitt i natten och inte hittar ut, då blir det en jäkla kalabalik i täcket.

 

 

Och sen var det äntligen paketöppning!

Herregud, barn kan verkligen öppna paket i rekordfart?! Några minuter tog det sen var det presentpapper i hela vardagsrummet och två mycket ystra killar som direkt och på momangen ville leka med allt samtidigt. Som det ska vara, med andra ord.

Och ja; världens lugnaste julafton blev det. Och nog världens finaste också. För även om många var saknade som inte kunde vara med på grund av ni vet vad så hade vi ju iallafall varandra och det blev jul ändå <3

 

 

2 kommentarer till “Att ha firat jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg