Att ha varit l e d i g.

Åh.

Lediga dagar.

Det har behövts, inte sant? Att få göra prick ingenting. Jag har druckit whiskey och spelat Playstation och sett AllStars 5 och ätit choklad och sovit och bara smygjobbat litegrann när jag känt att jag velat göra det. Sjukt nog har jag saknat kontoret och mina människor, men nu är det ledighet och hemmajobb som gäller och då får det vara så. Jag jobbar mån-ons denna veckan och sen är jag ledig igen. Otroligt.

 

 

Barnen har också lajvat ledigt.

Noah har legat i fåtöljen som om någon hällt ut honom där och glömt säga stopp, Leo har pratat med vänner på FaceTime och läst böcker, vi har bakat och ätit god mat och till och med haft frost två nätter. Snö? Nope. Vi bor ju trots allt i Skåne. Här kommer snön, som ni vet, nån gång i mars. Eller i april. Man vet aldrig riktigt.

Så nu ska jag fortsätta med et här. Två dagars jobb till sen öva mig i att vara ledig igen.

Man kan ju, verkligen, vänja sig vid det här.

 

3 kommentarer till “Att ha varit l e d i g.

  1. Gott nytt år! 💕 Mes premiers mots suédois écrits….
    Meilleurs voeux de France à vous et à ceux que vous aimez, en vous souhaitant de la santé bien sûr et mille petits bonheurs à savourer chaque jour. Merci de votre gentil blog plein de simplicité, de posivité et générosité.
    Bisous de la Vendée

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg