Att ha gjort två riktigt mysiga saker.

 

Ja. Vi har ju stalltid nu för tiden, jag och Noah.

Varje lördag.

Toktidigt egentligen, vi kör innan klockan 08, men det gör inte ett dugg. För det är krispigt ute och hästarna väntar och så snart man öppnar stalldörren och går in är det som om en katt av lugnar rullar ihop sig i magen på mig. Det har jag ju redan berättat. Sist red vi ut (eller ja; Noah red och jag ledde) och det var bitande kallt men SÅ VACKERT och alldeles lagom för en liten snart sexåring. Han tycker fortfarande att det är riktigt roligt så jag hoppas att det ska få förbli så. Annars får jag väl börja ta upp lektioner själv?

Kommer liksom inte kunna vara utan nu. När jag väl börjat igen.

 

Och så har det badats Spöke!

Oftast badas hon ju i vasken som ni vet, men ibland får hon ner i badet med Noah för hon ä l s k a r verkligen det varma vattnet och han tycker såklart det är helfestligt att ha henne där som sällskap. Så hon fick sig en ordentlig schamponering och bad, och sen när Noah hoppat ur lyfte vi i Prosten och gav honom samma behandling.

Haggis? Ha!

Den hunden är omöjlig att ens få in i en dusch, än mindre ner i ett badkar. Ibland m å s t e man ju bara ni vet, och då är det en cirka två timmars kamp där jag vilt frustande försöker FÖSA en motsträvig hjorthund in i en dusch. Hon förvandlas till en jäkla betongsugga; sätter framtassarna i marken, blir 90 kilo tung och tvärvägrar. Och så håller vi på så, tills hon eller jag ger upp.

Men ja. Två mysiga saker att vara tacksam för i livet? Stalldoft varje lördag och hundar som badsällskap.

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha gjort två riktigt mysiga saker.

 1. Vilken underbara bilder. Jag skulle göra det med ridning. En ny hobby, varför inte, kan vara riktigt underbar! 🙂

  Spadag med hunden! Så söt ser ut Spöke <3

 2. Hade varit roligt att se din motsträviga Haggis och dom andra som är villiga i badkaret.
  Förlåt men här sitter jag och skrattar.
  Lycka till och filma gärna hihihi
  kram och ha en skön dag!
  Stina

 3. Jag fattar ju att du inte hinner/orkar blogga lika mycket som tidigare nu när du jobbar heltid med annat. Men åh vad jag saknar att varje dag hitta minst ett blogginlägg från dig! Det spelar inte så stor roll vad du skriver om, det är liksom KÄNSLAN man vill åt. Feelgood-känslan! 🙂 Sluta aldrig helt blogga! Lova!

 4. Kan se det här med Haggis framför mig😄 Om hon är glad i mat kan man testa att smeta ner duschväggen med leverpastej eller nått annat gott som vovven kan få stå och slicka på. Funkar nog inte på alla men kan vara värt att testa.

 5. Ha ha, det är livsfarligt att låta barnen börja rida för sedan är man fast själv. Min dotter och jag åkte till en shettis ett par gånger i veckan när hon var 3- 4 år och så började jag rida igen och hon på ridskola. Några år senare hade vi plötsligt fyra islandshästar, hästtransport och hela köret. Pju! Men roliga år blev det innan hon blev vuxen, flyttade hemifrån och började plugga utomlands. Tack för din blogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *