Att ha haft babyshower för en väldigt fin en.

 

Men! Vem har vi där?

Jo; Svåra Lena!

I lördags var det nämligen babyshower – inte Svåra Lenas dock, nej nej, men Mathildas. Tänk att hon ska bli mamma? Malmös egen Kardashian bakar just nu en liten flicka inuti sig, och då förtjänas det en babyshower. En extremt corona-anpassad sådan dock, man kan ju inte riktigt göra som förr i tiden, men vi var smarta och gick i skift så att vi aldrig var fler än fyra inklusive Mathilda, och så stod vi i princip i olika rum hela tiden och ropade till varann. Knasigt, men så får man ju göra nu. Och om man sprider ut gästerna med max 3 åt gången (tre åker hem, tre nya kommer) så håller ju å andra sidan en babyshower en hel dag. Ändå fint.

 

 

 

Så vi pyntade och ställde fram tårta och stod där i varsitt rum och gastade (de hade en väldigt smart vägg med en stor fönsteröppning i så man kunde se varann även om en stod i köket, en i vardagsrummet och en vid matplatsen) och drack lite vin (ja inte Mathilda då såklart) och åt korv och tuggade på fruktspett och lämnade presenter.

(Eftersom alla mammor alltid får så mycket till bebisen ändå så struntade jag totalt i babyanpassade presenter och gav istället ett presentkort på La Leia – tänker att hon främst borde unna sig själv något efter att ha överlevt en förlossning och den första spädbarnstiden).

Så ja; det var en ganska udda babyshower kan man säga, men samtidigt så himla fint ändå. Att få träffa såna man tycker så mycket om, om än på stort avstånd, och fira en högt älskad kvinna och hennes mage.

Som en känsla av julafton nästan, fast i mars.

1 kommentar till “Att ha haft babyshower för en väldigt fin en.

  1. Ååå så himla fint det lät! Man gör vad man kan i dessa tider ❤️
    Att ge present till mamman är fantastiskt! 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg