Att ha blomsterfrossa!

 

 

Nä hörni det är faktiskt dags för lite vårexplosion nu, inte sant?

Och det kan man få i Malmö, om man bara tar vägen förbi Blomsterpigan och stannar till ett litet tag och njuter av det man ser. Tulpaner i mängder, vallmo (!!!!), mjuka rosor och vårlökar. Det är så man vill doppa ansiktet i alla dessa blad och färger och dofter? Och bara blunda och tänka att det nog minsann är jättemycket vår just nu.

Och så vill man gå in och peka på allt och säga jag tar rubbet!

Tänk att fylla hela hemmet med allt där inne? Då hade man mått.

 

 

 

Men nä; rubbet köpte jag inte.

Var dock inne och hämtade upp de ljuvligaste, mjukrosa/beiga rosor man kan tänka sig (och en bunt eucalyptus såklart) för jag skulle iväg på fsånt som behövde mig, kamera och blommor och då är det Blomsterpigan som gäller eftersom jag alltid bara kan dra iväg ett mail och säga ”jag kommer då och då, skulle behöva typ nåt sånthär – ja ni vet vad jag gillar” och så VET jag att de alltid lyckas pricka precis rätt varje gång. Behöver aldrig fundera på det ens.

Men ja; blomsterfrossa!

Det känns bättre i själen bara av se blommor på bild, inte sant?

 

2 kommentarer till “Att ha blomsterfrossa!

  1. Oj, vilket vårväder ni har! Här uppe i norr är det fortfarande full vinter. Ser drömmigt ut med en blomsteraffär. Den blomsteraffär med tillhörande begravningsbyrå som fanns här har lagt ner. Säger väl något om hur illa livet i glesbygd är då inte ens begravningsbyrån fungerar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg