Att ha firat en Sederblad!

 

Den här!

Den här vackra kvinnan har fyllt år och det behövdes såklart uppmärksammas. Inga stora fester etcetera (ja ni vet ju) men vi gick iallafall ut och satt i ett såntdär plastinrutat bås på en uteservering under några värmelampor och firade och skrattade och drack varsin drink och tänkte att det är skitsamma allt annat egentligen; bara man kan sitta litegrann och ha skrattårar rinnande ner för kinderna och vara glada över varandra.

 

 

 

Varmt var det ju inte men det struntade vi i – jacka på bara och tre varv med halsduken. Det fick duga.

 

 

Och så en tidig, italiensk middag med burrata och tryffelpasta (för mig) och pizza (för henne) och ett iskallt glas Riesling: Alldeles lagom och alldeles fantastiskt.

Här är nu förskolan stängd ja, så jag arbetar med Noah som sällskap och försöker få så mycket gjort det bara går under de omständigheterna, vårblommorna börjar poppa upp i trädgården, igår var det nästan tio grader igen, grannens höns lever lajf i vårsolen och jag funderar på hur årets påskägg ska se ut egentligen? Jag brukar ju gå ganska all in på pojkarnas påskägg och i år planerar jag inte att göra några undantag – här ska det målas och klistras och pyntas och gömmas för glatta livet; påsken är ju n ljuvlig högtid som jag absolut inte vill vara utan. Tror jag har en idé om vad som kan hittas på i år? Vi får se. Men påskägg och godis och äggjakt blir det definitivt.

Nu ska jag snart stoppa mig själv i badet, läsa några kapitel i den nya Kepler (eller ja, någon månad gammal är den väl nu) och njuta av tisdagskväll.

Och vi ses alldeles snart igen, ja.

3 kommentarer till “Att ha firat en Sederblad!

  1. Va mysigt att fira en Sederblad! Jag följde både henne och banditen innan och saknar deras bloggar, då är det kul att de ibland dyker upp här!

  2. Våra (luxemburg) terrasser kan till slut öppnas den 7e april efter att att varit stängt igen 6 månader!! Alltså inte ens möjligt att sitta ute och ta en drink. Det har inte varit så svårt som förra året för affärer har iallafall varit öppna lite mer normalt. Men nu kan man tänka sig att möjligen få en drink ute iallafall!! Det är nåt det! En massa regler fortfarande runt det, tex man kan inte ta drinken med en kompis. Endast familj..men iallafall. Hurra för våren. Försvinn Corona. Vi vill leva loppan lite!! Vi åker förhoppningsvis till Frankrike över påsk till svärföräldrar, dagen innan har vi Covid test och det blir inga stora utflykter eftersom Frankrike har tom mer regler än oss. Men påsk i Frankrike är kul iallafall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg