I annonssamarbete med HOMEROOM

Att ha två fantastiska nyheter här hemma.

Har ni hört om Homeroom?

Och inte kommer jag göra många av er riktigt glada idag; de har nämligen nordens största utbud av interiör och möbler – där inne finns verkligen a l l t man kan tänka sig, i varje stil man kan tänka sig. För mig var det som att surfa in i en godisaffär mer eller mindre. Skulle kunnat köpa hur mycket som helst.

Och nu har jag dessutom en kod till er! Koden MAR21EMMA ger 20% fram till och med den 1/4 på Homeroom!

Koden gäller på allt utom Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kök & Hushåll, Grillar & Utekök, Pool& Spa, Trädgårdsredskap, Träningsmaskiner.

Ska vi titta på vad jag hittade?

Först ett gigantiskt fyra-i-rad-spel som inte bara råkar vara en favorit bland barnen här hemma utan dessutom även vansinnigt snyggt?! Så himla bra med spel man kan lämna framme eftersom de ser ut som en del av inredningen och inte alls sådär tokfärgade och med pyttedelar som sen försvinner över halva huset.

Just det här är tyvärr slut såg jag men liknande hittas HÄR.

Och denna denna vas/urna som liksom skrek mitt namn; helt ljuvlig är den! Väger inte alls så mycket som de ser ut att göra, men är sådär härligt rustik och lite udda som jag älskar. Känns liksom inte som en stapelvara utan som något man kan ha hittat på en dimmig loppis nånstans på en bakgata i Paris. Älskar.

Vasen hittar man HÄR.

Och här ovan finns lite fler favoriter ur sortimentet!

Snygg utomhuslampa HÄR | Underbar fototavla HÄR | Blomstermoln HÄR (hur fint?!) | Händer HÄR | Avlång tavla HÄR |

Och kom ihåg; koden MAR21EMMA ger 20% till och med den 1/4 och koden gäller på allt utom Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kök & Hushåll, Grillar & Utekök, Pool& Spa, Trädgårdsredskap och Träningsmaskiner. Jag lovar att det finns huuuur mycket som helst där inne – och med extra smarta funktioner på sidan! Om du till exempel hittat en sak du tycker om kan du välja ”sök liknande” så bildsöker sidan upp andra förslag till dig. Hur bra?

Men ja; det finns en ny interiörsida att räkna med framöver och hela utbudet hittar du HÄR.

Lovar att du kommer älska <3

I reklamsamarbete med HOMEROOM

1 kommentar till “Att ha två fantastiska nyheter här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg