Att knappt våga sätta på sommardäcken.

 

Vi pratade om det idag; är det dags att sätta på sommardäcken nu?

Fast nä? Det var tre, fyra dagar sen det var full snöstorm (?!) och jag skrapade rutorna senast igår morse så det känns ju inte alls särskilt lägligt att dra på sommardäck – när man inte vet om man kommer drabbas av hagel, småregn, snöstorm eller 14 grader varmt nästa dag. Detta är nog det sjukaste aprilväder jag varit med om? Har aldrig varit med om såna växlingar.

Så sommardäcken får vänta ett tag.

Men idag har jag deklarerat iallafall (fy satan), flera möten är avklarade, en vecka som har känts EVIGHETSLÅNG är över och helgen startar prick nu. Jag har vikt tvätt och ska strax gå och hämta mig en burk saltlakritsglass och se Knutby-dokumentären på HBO (tips!!!) och ha riktigt ordentligt med fredag resten av kvällen. Inte göra ett dugg. Jag menar; bara att ha möten, deklarera och prata om sommardäck är vuxet nog för en hel dag, så nu är det okej att släppa allt och göra absolut nada och inte vara ansvarsfull över någonting mer än att logga in på en streamingtjänst och götta sig.

Så gör det ni också! Ta fredag.

(Och vänta med sommardäcken ett tag till kanske).

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att knappt våga sätta på sommardäcken.

 1. Ibland blir jag alldeles förvånad över hur ”vuxen” jag är. Eller hur vuxen jag beter mig. För jag känner mig fortfarande osäker som en identitetskrisande 16åring som funderar över om det där med naturvetenskaplig linje verkligen var så bra…. skulle man inte gått estet istället?
  När jag var yngre så tänkte jag att vuxna var så självsäkra om bomsäkra på allt. Stabila rackare, världsvana… Som visst när det var dax att byta däck, förhandla räntor och kunde ta hand om gullrankor.
  Tusan, när jag blir vuxen… i mina egna ögon…. eller… nej… kommer nog inte ske 😉
  Ha en perfekt fredag!

  1. Dina killar har så fina kläder! Har en liten tjej och är nyfiken på vilka som är dina favoritsajter att beställa ifrån? Ha det gott!❤️

 2. Njut av din supergott glass Noah 🙌 Jag har mina sommardäck monterade på min bil förra helgen. Jag vill inte se vinterdäcken längre. Mina sportiga fälgar är tillbaka och det är riktigt superflot 🚗

  Ha fin helg 🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *