Att ha haft festlördag!

 

I lördags var det dags för att göra något kul med pojkarna igen!

De fick bestämma prick själva vad vi skulle göra och de röstade för Pinchos, sova på hotell, se på film och äta godis. Just sova på hotell kanske inte var aktuellt, men klart de skulle få gå på restaurang. Pinchos var ju ett tag sen, och de blir så himla glada över att få GÖRA någonting som ni vet. Just nu är ju det mesta stängt och man håller sig hemma, så ett restaurangbesök kunde sitta fint som avbrott i Coronahärvan.

 

 

Obligatorisk, läskigt blå dricka. Jag kan ju inte dricka den, på tok för sur för min smak, men hos de mindre går den hem.

 

 

Vi beställde en helsikes massa smårätter och satt sen och mumsade för fullt. Leos favoriter var som vanligt räkorna, kycklingspetten och fish&chips, Noah lever för köttbullarna, pannkakorna samt den gräddiga pastan och vi vuxna var mer taggade på pizzan med en massa ost (of course), bookmaker toast, fish tacos och lite annat.

Sen blev det som önskat godis och film! Vi såg Sonic, tryckte i oss svartröda s-märken, blandade dipp till chipsen och njöt av glass och lördag i fulla drag för det är man värd.

Och så blev en lördag lite extra guldbeströdd för två små grabbar som är hyfsat trötta på nedstängningar just nu och inget hellre vill än att badhuset ska öppna igen.

Snart, säger vi ofta och hoppas att det är sant.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha haft festlördag!

  1. Vilken fantastisk lördag. Supergott pizza och särskilt tacos, jag älskar också. Det är små ögonblicken som är så underbara. Vilken underbara bilder 🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *