I annonssamarbete med CELLBES

Att ha något för alla.

 

Behöver garderoben lite vårnytt, kanske?

Då kan det vara läge att kika in hos Cellbes som just nu har mängder av supererbjudanden inne på sin sida – upp till 25% rabatt på ett helt köp! Och där finns nog verkligen något för många där inne, med en mängd olika stilar och plagg i storlek 34-64. Det där gillar jag; vidden och att det inkluderas. Och när storleken verkligen ÄR den storlek det står, och inte som hos många andra där en M till exempel är som en XS så man liksom aldrig vet. Jag beställde hem två stycken plagg och de var verkligen den storlek som det stod, inga överraskningar. Och det var plagg jag kände mig jättefin i.

Ska vi kika?

 

Klänningar kan man ju inte ha för många av; världens bästa plagg. Funkar på stan, att dra på sig innan stranden, till parken – vad som helst. Den här klassiska, blå hade sådär härligt frasigt tyg och en tjock underklänning som hjälpte till att hålla formen så det inte blir sladdrigt ni vet.

Den hittar man HÄR. Finns i storlek 34/36 till 62/64.

Alla klänningar finner du HÄR.

 

 

Oooooh culotte är en modell jag tycker s himla mycket om; för man går med bara anklar och det finns inget mer sommar än det; bara anklar och sandaler eller sneakers. Och ja; vida såklart. Ni vet vid det här laget att jag gillar höga, vida byxor och de här var perfekta. Knyt fram, alldeles silkesmjukt material och skönt fladder. Och PERFEKT culottelängd vilket är galet svårt när man är kortare (jag är 163). Dessa kan man ju kombinera med stickad tröja, med vit skjorta knuten fram, med en bÅtringad topp och hur mycket mer som helst. Tog marinblå här med för det går så fint med vitt, randigt och allt annat man vill ha på sommaren. Dessa hittar man HÄR och även dessa finns i storlek 34-64 (obs på att man fick riktigt schysst rumpa i de här – det tänker jag dock inte visa er men ni får föreställa er det, haha).

Så ja; letar du efter lite vårnyheter och vill ha en uppsjö av stilar och storlekar att välja bland så kika in på Cellbes HÄR. Just nu har de som sagt massa superbjudanden med upp till 25% rabatt på ett helt köp.

Våren? Snälla kom NU.

I reklamsamarbete med CELLBES

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha något för alla.

  1. Superfin reklam, helt fantastiskt byxorna och älskar färgen ❤️ Tack för jätteintressant inlägg 🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *