I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att ha fina sommarfötter på g!

 

Jag brukar ha mjuka och bra fötter, har alltid haft, men jag vet inte vad som har skett i år?

Hälarna är torra och hela ”kanten” längs fotsulorna är liksom fnasiga och småfjällande. Kanske är det bara åldern? Eller det faktum att fötterna varit instängda en mindre evighet det här året; känns som jag gått i vinterskor väldigt mycket längre än jag brukar.

Oavsett så är det dags att få fötterna redo för sommar! Ser ju ganska trist ut med fnasiga fötter i sandaler, och dessutom är det ju vansinnigt mycket skönare med mjuka och glada fötter oavsett årstid.

Vad ska man göra och detta då? Finns ju tack och lov mycket hjälp, och ännu bättre är att Apotek Hjärtat har 25% på hela sin fotvårdskampanj (endast online) med koden FRU25! Koden gäller till och med den 22/4.

 

 

Först; ett fotbad med uppmjukande badsalt!

Perfekt för vintertrötta, glåmiga fötter. Och s k ö n t, framförallt skönt.

Den här från CCS hittar man HÄR till ett riktigt bra pris!

 

 

Nu jäklar ska hälarna attackeras och bli mjuka igen; inte sådär så att de typ fastnar i strumporna när man drar de på sig.

CCS Cracked Heel SOS är räddningen för dina torra hälar!

Den hittas HÄR.

 

 

 

Sen avslutar vi med en fotcreme för hela foten – jag tycker om att smörja in innan jag lägger mig och dra på strumpor – det ”låser liksom in” salvan och man vaknar med fötter som mår mycket bättre.

CCS Fotvårdssalva hittas HÄR.

 

(Och såklart! Det finns ju även fotmasker – som de här små sockorna fyllda med godsaker, som man stoppar in sina fötter i och låter de få marinera sig i vad de behöver! Fantastiskt bra uppfinning! Varför bara ha mask för ansiktet? Den för dina fötter hittar du HÄR).

 

 

Tadaaa!

Efter några dagar har man sen mycket mer välmående, mjuka och sköna fötter. Perfekt nu inför sommaren!

Och som sagt; koden FRU25 ger 25% på Apotek Hjärtats fotvårdskampanj online till och med den 22/4! Så passa på att ge era fötter den bästa present de kan få.

Hela kampanjen hittar du HÄR!

 

I reklamsamarbete med APOTEK HJÄRTAT

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha fina sommarfötter på g!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *