Att snart öppna Småland!

 

JA! Öppna Drömmen!

Det brukar ju göras på påskhelgen men då var vi tvungna att vara hemma (och jag hade ju städdille som ni vet) och så var tanken nu förra helgen men eftersom Noah har födelsedag imorgon hade det blivit lite för stressigt – så kanske nu till helgen? Längtar ju så otroligt mycket! Men då Noah fyller år på en tisdag så gick gårdagen helt åt att baka och fixa det som kunde fixas, så att jag ikväll bara kan blåsa upp alla ballonger och fixa det sista innan han vaknar imorgon bitti.

Det här året vill han ha skelett-tema, så det kommer vara skelett bannemig överallt. Varför inte, liksom. Vad han får i födelsedagspresent vet jag att ni är många som frågat efter men det kan jag inte avslöja förrän han har fått det (han har en mycket läskunnig storebror) men jag vet att han kommer bli nöjd. Nästan allt på hans korta önskelista gick att fixa (minus en Teletubbiedräkt för det är av någon vansinnig anledning OMÖJLIGT att finna till barn?! Finns bara till vuxna?? Och så en elbil för barn, en jeepversion med tak, för han har redan en elbil så det kändes inte rimligt att han skulle ha en till – särskilt inte med tanke på att de är snordyra).

Så; först ska vi ha födelsedag imorgon för alldeles nybliven sexåring och SEN kan det bli ny helg och ett älskat hus i Småland öppnas upp.

Längtar. Ihjäl. Mig.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att snart öppna Småland!

  1. Förstår att du längtar till Småland! Må barrskog och insjö snart välkomna er tillbaka!❤️ //Smålänning

  2. Det låter så spännande 🙌 Noah firar sin födelsedag. Jag önskar dig en episk dag Noah 🥰 Ha mycket kul och njut av dagen 🎂🧸🎈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *