Att ha dubbel sjukstuga.

 

Häpp.

Lite tyst här inne ja, men det beror på att jag har inte mindre än TVÅ sjuka barn hemma. Det startade med Noah och sen fick Leo nån slags lightversion, men jag har alltså båda pojkarna hemma samtidigt som jag någotsånär försökt jobba. Ja, ni vet ju. Det blir lite körigt.

Men vi har roat oss! Jag har köpt så mycket Lego det bara gick att hitta, glass, frukter, juicer, nässpray, näsdukar och honung och sen har vi låst in oss med oändligt antal filmer och hållt tummarna att resten av familjen ska klara sig. Ystad är ju den kommun i skåne med flest Covidfall per invånare atm tror jag så jag är vaksam på minsta lilla och förväntar mig att bli toksjuk inom någon dag. Barnen är inte toksjuka men när jag får vad de har brukar jag bli däckad så det är liksom standard. Förhoppningsvis är det bara en vanlig feber och förkylning, men vi håller oss isolerade som om det inte vore det och så får vi se vad som händer. Tack och lov kan man ju köra till stranden och få luft utan att stöta på en själ, så man kan komma utanför väggarna lite.

Ute skiner solen, våren har kommit med besked och den här helgen ska vi nog fixa, den också.

Hoppas ni är friska?

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha dubbel sjukstuga.

  1. så tråkigt! här kör vi covid igen efter mindre än 6 månader… Less nånting. Men det är bara att gilla läget. Krya på er! Tack för en bra blogg 😄 hälsningar Caroline.

  2. Hoppas killarna kryar på sig och att du slipper skiten!
    Peppar peppar, ingen sjuka här, men man går nästan och väntar på när det slår till… Jag har fått covid-vaccin (chef i äldreomsorg) men lever lika försiktigt ändå, risken är ju att smitta vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *