Att ha m å n d a g.

 

Haha, såhär kan man ju känna det när det är måndag.

Lite tungt är det idag, det ska jag inte sticka under stol med – när helgen har bjudit på nästan försommarvärme, pannkaksluncher, strandpromenader, trädgård, målarfärg och ett glas bubbel; då vill man ju liksom inte att den ska ta slut. Och så satt jag ju i karantän hela förra veckan nästan, innan vi fick covidtestet tillbaka och det visade negativt. Att sitta sådär isolerad med solen skinande utanför är ö k e n och då känns det som man har extra mycket att ta igen nu efter. Så några extra dagar helg hade ju inte gjort ont om man säger så.

MEN!

Jag ska jobba på kontoret några dagar (har saknat mitt folk), solen kommer säkert vara framme i veckan också och när det är lunch kan man gå ner och köpa sig en slider och sen sitta vid kanalen och äta njutningsfullt med solen i ansiktet. Då är en vardag helt okej också; när man får se såna man tycker om, jobba med det man verkligen trivs med och ändå få ta del av våren som man längtat efter så innerligt att man nästan är lite matt.

Så jo; vi kör måndag.

Det blir bra det här.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha m å n d a g.

  1. Slog mig nu att jag inte har en aning om vad du jobbar med…? Kanske är medvetet från din sida, att du inte vill berätta det av olika anledningar, och då är det helt ok. Såklart. Du har ingen skyldighet what-so-ever att dela med dig av sånt du tycker är privat. Men om du vill berätta lite om jobbet så lyssnar jag mer än gärna 🙂

  2. Hej!

    Läser med nöje din blogg 🌸och tänkte att jag skulle höra med dig om du har något tips på boende i Ystadtrakten i sommar? Tänker att du har säkert full koll på mysiga B&B och pensionat i och runtomkring Ystad?Ett besök på Olof Viktors café och äta morotskaka ser ju ut att vara ett måste i alla fall!😋
    🤗Lisa

    1. Åh jag har sååå dålig koll på B&B här – men jag tror säkert det finns massa fina ställen på Airbnb – kolla där <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.