I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att ta hand om hår, hud och naglar i ett.

 

Sveriges mest sålda kosttillskott för hår, hud och naglar är Silicea – visste ni det?

Kanske inte så svårt att förstå egentligen eftersom Silicea har sålts sen 1968 och täcker allt; hår, hud OCH naglar, och är inte bara ett kosttillskott för en av sakerna. Det är finfördelningen av kislet som är hemligheten här; ju mer finfördelat desto enklare är det för kroppen att tillgodogöra sig allt gott.

Och nu har ni 25% på allt från Silicea hos Apotek Hjärtat HÄR fram till och med den 8 maj! Koden ni ska ange är ATTVARAFRU25.

 

 

Jag tar en tablett om dagen (kombinerar med kollagen) och hur snabbt man får effekt är lite olika, men det tar cirka 8-12 veckor och runt 4 veckor om man tar dom för håravfall. Silicea är vinnare av testpanelens bästa ”Premium hårtillskott” 2020, och prisad som bästa hårvårdsprodukt i Swedish Health Awards. Alla Siliceas produkter är 100% naturliga, veganska, miljömedvetna och djurvänliga. Kislet hjälper till att stärka hår och naglar inifrån och för att bibehålla en elastisk hud (vem vill inte ha en elastisk hud, heh).

Och koden ATTVARAFRU25 ger 25% på Silicea på Apotek Hjärtat fram till och med den 8 maj! Hela utbudet av Silicea ser ni HÄR och där finns mer än bara de klassiska tabletterna.

Allt som hjälper hud, hår och naglar tar jag tacksamt emot!

I reklamsamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ta hand om hår, hud och naglar i ett.

 1. Hej,
  Då måste jag få fråga… dumt kanske men…. 🙂
  Upplever du att allt hår växer och frodas?? Alltså jag menar allt hår på kroppen… Eftersom man är luden både här och där så är jag så skeptisk till ”hårförbättrande” medel. Skulle ju behöva det på huvudet men inte på övriga kroppsdelar.. 🙂
  Tack för underbara foton, texter och allt du delar med dig….
  Må gott och ha en fortsatt fin dag!

  1. Både ja och nej? Jag tycker att det växer lite fortar men samtidigt finns det inga studier som visar på det tror jag, så det kanske bara är inbillning? Men vaxar hellre ett par dagar tidigare och har starka naglar haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *