Att roa sig med det som går.

 

 

Corona ja.

Den bjuder ju inte direkt på ett brett utbud av aktiviteter för barn, det kan man ju säga. Herregud vad man får kämpa nu på helgerna för att komma på vad tusan man ska aktivera sig med egentligen, som pojkarna kan gilla? Det blir så tydligt hur bortskämd man har varit innan; med badhus och bio och bowling och lekhus och minigolf och annat. Iallafall den här tiden på året när man är lite begränsad i utomhuslek – men det blir ju lättare nu. När värmen kommer.

Tack och lov är ju barn mycket bättre på fantasi än man själv är, så en gammal kanon är hur kul som helst och småbåtshamnen är alltid rolig och stranden är ju stranden. Men ändå.

Och ja; vad kul att ni tyckte om att läsa vad jag jobbar med! Är ju svårt det där också; att veta hur intressant det är att läsa om någon annans jobb. Men är det något ämne ni vill att jag skriver mer om (rekrytering eller coachning eller motivering eller resursfördelning, vad vet jag) så bara säg till så ska jag försöka förklara hur jag gör och tänker. Jag har ju inte på något sätt den ”rätta” lösningen på något, det finns ju liksom inget rätt eller fel, men jag har den rätta lösningen för mig och för hur jag jobbar. Det är väl liksom det man får utgå ifrån? Sig själv?

Men nu ska jag ha söndag här, bannemig. Och på torsdag är det ju helgdag! Jisses så skönt med en ledig dag sådär mitt i veckan. Den ska tas vara på. Men tills dess; snart ny arbetsvecka och ny växel.

(Och innan vi vet ordet av är det sommar).

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att roa sig med det som går.

  1. Så sant. Barn har så många vackra fantasier. De kan förvandla den små lekplatsen till en stor äventyrslekplats. Superkanon bilder, båda har så kul 🥰

  2. Hej! Jo men du får gärna spinna vidare och berätta om hur du tänker och jobbar gällande rekrytering, teamarbete, coachning ja helt enkelt allt du räknade upp 🙂 jag tycker det är superintressant att läsa. Ha en fin kväll! Kram

  3. Jaaaa, vill höra dina tankar runt alla delar som du räknade upp. Intressant och berikande med andras tankar och erfarenhet.

  4. Här där vi bor finns inget att göra ändå haha! Det man saknar är att träffa andra ibland. Men annars är det trist här oavsett corona eller ej. För oss vuxna mest tror jag, som gärna skullw vilja dra iväg med barnet på saker, men än så länge är hon nöjd ändå (fyra år)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.