Att utflykta till Malmö.

 

I helgen behövde mannen skruva isär en av bilarna (sjukt bekvämt att ha någon hemma som fixar sånt och inte behöva lämna in på verkstad, men det är minst sagt en process när han ska ge sig på sånt haha) så för att han skulle få ostörd arbetsro tog jag pojkarna och åkte till Malmö för lite välbehövd utflykt!

De ä l s k a r att vara ute på äventyr, framförallt Noah, så jag tänkte att det kunde sitta fint med en tripp. Tar ju bara ca 45 minuter in och sen kan man lattja runt där i tre timmar innan man åker hem, så är de sen helt slut resten av dagen och vill helst vara ifred i tystnad. De är lite som mig där; energi när man är ute sen måste man hem och ladda batterierna igen.

 

 

Malmö var vårvackert med pastelliga tulpaner överallt. Önskar att jag hade en sekatör så att jag lite diskret kunde klippa av allt och stoppa det i handväskan. Vilken jäkla snittbukett man skulle kunnat få ihop?!

Första utflyktsmålet var: KFC!

Ingen av pojkarna har någonsin ätit där och eftersom de är i Youtube-eran har de såklart sett KFC cirka en miljon gånger och var väldigt pepp på att få prova.

 

 

Det var FEST tyckte dom!

Bäst var såklart popcorn-bitarna, med enorma mängder sås på. Pommesen var vi dock överens om var totalt överflödig; när man äter friterad mat är kanske inte pommes det första man är sugen på till.

Och sen drog vi vidare för utflykt nummer två, ett utflyktsmål som jag var övertygad om innehöll en rejäl risk för framfall, men det tar vi i nästa inlägg för nu ska jag starta arbetsdagen och hojta glada tillrop åt underbar personal.

Var rädda om er så länge <3

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att utflykta till Malmö.

  1. är jag precis såg dina bilder påminde de mig på Amsterdam. Scen med tulpaner, så identiska med Amsterdams marknadsplats. Vacker arkitektur., underbara bilder du tar!
    Jaaa KFC , Its finger lickin so good.

    Så sant , pommesen är inte viktiga, men popcorn och det gör KFC så supergott. Superkanon Leo och Noah 👍 Jag skulle ha valt det också, plus kyckling 😉

    Superfin inlägg och bilder 🙌❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *