I annonssamarbete med CELLBES

Att vara sommar-redo!

 

Men hej VÄRME!

Vi har nästan haft full sommar här i några dagar och det har varit fantastiskt att få känna sig svettig och att behöva böka av sig kappan och slänga den över väskan för att inte smälla av. Och det ska hålla i sig sägs det? Underbart.

Och vad är mer sommar än sommarklänningar? När man kan gå i tyg som fladdrar runt benen och känna sig alldeles sommarfri på nåt vis. Och just nu har Cellbes passande nog kampanj på sin sida just nu med -25% på utvalda klänningar – och där kan man hitta m a s s o r av kap, och i storlek 34-64. Och som jag skrivit innan; storleken som står ÄR den storleken på riktigt; jag blir alltid så frustrerad när man får en överraskning storleksmässigt, när det man beställt inte alls matchar den storlek man valt. Usch.

Men som sagt; Cellbes har fattat det där och hittills har prick allt jag beställt i min storlek faktiskt varit i min storlek. Och jag har hittat modeller som funkar för mig! Nu ska ni få se två stycken:

 

 

Först en skir och sval omlottmodell som tack och lov inte har den där jättedjupa skärningen vid urringningen som omlottmodeller oftast annars har; här riskerar ingenting att falla ut och man bjuder inte på för mycket för en kontorsdag heller. Denna tycker jag kan vara jättefin för midsommar till exempel?

Den hittar man HÄR i storlek 34/36-62/64.

 

 

Nästa är en lite kortare modell med samma fina urringningsdjup – även om denna är lite kortare så är den fortfarande i sådär bekväm längd nedanför knäna.

Denna hittar man HÄR i samma storlek; 34/36-62/64. En modell som jag tycker passar alla? Med det lite bredare midjepartiet och lätt a-linjeformade kjolen. Denna åker rakt på och får bäras på jobbet imorgon och vädret håller i sig! Tycker den är sådär fint 40-talsflirtande.

(Båda klänningarna kan ni se i rörligt material på min Instagram Story, om ni vill se hur de beter sig på kroppen så att säga).

Två sommarkarameller från Cellbes alltså; som just nu har -25% på utvalda klänningar på sin sida. Alla klänningar finner ni HÄR. Så hitta din favorit för sommaren!

Och värme hörni?! ÄNTLIGEN!

I reklamsamarbete med CELLBES

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att vara sommar-redo!

  1. Använder du detta på riktigt? För mig har Cellbes alltid varit riktiga tant-kläder, men det kanske är dags att tänka om där… Du och dessa två klänningar är väldigt fina! 😀
    Kram från Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *