I annonssamarbete med SCORETT

Att klä fötterna också!

 

Äntligen kan man ställa undan de tjocka vinterkängorna!!!

Som jag har längtat, jisses alltså. Så när jag fick välja ut två favoriter att fotografera ur Scoretts stora sortiment dreglade jag nästan. Tänk att man kan sakna lätta skor så mycket? Och inne på Scorett finns ju ALLT; alla stilar och modeller man kan tänka sig, oavsett vilken stil man tycke om.

Och just nu får ni 20% rabatt på ett helt köp om ni blir (eller är) medlem! Koden ni ska ange är NAGONSFRU20 och den gäller fram till och med den 30/5, både online och i butik, bara att visa upp det här inlägget om du handlar i en fysisk butik (ordinarie rabatten när man blir medlem utan min kod är 15%, så med koden får ni 5% mer och det gäller alltså även redan medlemmar).

Men nu ska vi kika på lite favoriter!

Först ett par underbara ”bara stoppa in fötterna”-sandaler med lite högre sula – dessa hittar man HÄR.

Älskar att ha såna här stående vid dörren; bara att hoppa i och gå ut. Och skönt med lite mer höjd tycker jag, jag är ju inte superlång i mig själv direkt. Och så guldiga spännen = superfint mot det bruna lädret.

Och så krispigt vita sneakers med en dragkedja snett längs med snörningen! DÖR för dessa; som att gå på moln! En alldeles fluffig sula är det, så letar ni nätt och snyggt och bekvämt i sneakersväg måste ni kika på de här!

De hittar man HÄR.

Och så ett axplock till ur sortimentet:

Höga platåklackar HÄR, mjuka ljusa sandaler HÄR, nätta klackar HÄR och så bruna crocosneakers HÄR.

Och glöm nu inte att just nu får ni 20% rabatt på ett helt köp om ni blir (eller är) medlem! Koden ni ska ange är NAGONSFRU20 och den gäller fram till och med den 30/5, både online och i butik (ordinarie rabatten när man blir medlem utan min kod är 15%, så med koden får ni 5% mer och det gäller alltså även redan medlemmar).

Äntligen får fötterna vara lite fria!

I reklamsamarbete med SCORETT

1 kommentar till “Att klä fötterna också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg