Att ha födelsedagsfirat i efterskott!

 

 

Eftersom både jag och Freu Sederblad har fyllt år bestämde vi oss för att ta ett gemensamt i-efterskotts-firande i lördags på Hotell Duxiana i Malmö.

Jag älskar Duxiana; så vansinnigt sköna sängar och en chans att bara varva ner i hotellsängen med en ansiktsmask, småprat och lugn varvat med att gå i affärer, äta god lunch och känna sig ledig. Så det var en perfekt plan med andra ord.Duxiana, lite shopping, mat, prat och ledighet.

 

 

Det var ett alldeles perfekt dygn!

Med badkar i rummet (hur fint är inte det?! att kunna ligga där och bada och titta på Malmö) och strosande och lite egen-spa-tid och en hel del Netflix. Det måste ju inte vara en massa aktiviteter hela tiden; att bara få vara stilla är ju en lyx i sig? Vi beställde upp pizza från 400 grader, såg en film och drack ett glas vin och det var alldeles lagom som helgkväll när man fyllt år för nån månad sen och ville känna det som om man var på ”riktig” semester även m man inte kan lämna hemmaplan.

Idag väntar jag leverans på en gigantisk krukväxt för en fotografering, ska hämta upp ett gäng doftljus för doftljustest (yay!) och baxa runt en soffa. Sånt kan man också göra en måndag, och efter att ha fått efterskottsfirat känner jag mig mer än redo för en arbetsvecka.

Hoppas ni också känner er redo att hålla ut det där sista innan semestern? Den är ju strax runt hörnet.

3 kommentarer till “Att ha födelsedagsfirat i efterskott!

  1. Bilderna säger mer än tusen ord. Ni ser ut att ha haft det riktigt mer än en perfekt dag Ha en bra måndag och arbetsvecka <3

  2. Hahaha håhåhåhå, läste ”eskortfirat” och inte efterskottsfirat. Blev jätte (JÄTTE) förvånad över att du helt casual berättade att ni beställt en eskort till rummet men skrattade sen högt för mig själv när jag insåg mitt misstag 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg