Att utflykta lite på hemmaplan.

 

Det finns ju SÅ MYCKET FINT i Malmö!

Som kafferosteriets putsade väggar (synd att jag hatar kaffe, hade lätt hängt där ofta annars), kullerstenen, kanalen som går genom staden, de kringliga gränderna på gamla väster och så såklart Ribersborg med sin strand.

Vi passade på att hemmaturista lite i friska luften när vi hade vår staycation.

 

 

Såhär fin är interiören på Duxiana förresten!

Blir superinspirerad av hotellmiljöer och fotar alltid massor för att ha i inredningstankemappen för projekt som garanterat kommer när andan faller på. Tycker hyllorna med böcker på bakre väggen är så vacker; blir stökigt på ett levande vis som jag tycker om. Inte så uppstyrt, ni vet. Säkert tagit en inredare 4 timmar att få det att se sådär nonchalant o-uppstyrt upp dock, haha, men strunt i det. Det är vackert.

 

 

Och ja; inget Malmö utan en Bloody Mary på MJ:s!

Perfekta drinken ju?! Iskall, pepprig, läskande. Om jag bara skulle få dricka en drink resten av livet skulle det lätt vara en Bloody Mary. Fast med tjockare tomatjuice; det får liksom inte vara den där ketchup-i-vatten-versionen som några ställen kör med; den ska vara osöt och trögflytande.

Men nu ska jag stoppa två stycken ystra barn i badet, slå mig ner i soffan och plöja ett avsnitt av Bling Empire. Har ni sett?! Beroendeframkallande serie om ingenting mer än otroligt förmögna ungdomar, men jag kan ändå inte sluta titta för det är som en slags blandning av Kardashians och The Hills (så om ni var hooked på de serierna, kolla in den här).

Fin onsdagkväll, vänner!

1 kommentar till “Att utflykta lite på hemmaplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg