I annonssamarbete med KAPPAHL

Att fortsätta leva i pyjamas och annat skönt.

 

Jag har sagt det innan;

något av det svåraste när den här perioden är över kommer helt klart bli att börja klä på sig igen. Om man nu verkligen måste det? Tror att det där med att mest leva i pyjamas och loungewear är en sak som kommer finnas kvar även efter. Jag hoppas det iallafalll. Om det är något jag har lärt mig så är det att sänka tempot, förstå att vissa saker inte går att påverka och helt enkelt göra det bästa av situationen. Och något av det bästa jag kunnat göra av all hemmatid är att bära mjuka, snälla saker som man känner sig bekväm och liksom omkramad i.

KappAhl har ju v e r k l i g e n förstått grejen med loungewear och har skapat en hel kollektion med enbart snälla, mjuka kläder – såna man verkligen vill leva i. Kollektionen heter kay/day och jag vill ha ALLT, men här ser ni tre favoriter jag inte vill vara utan.

 

 

 

En lös, fantastisk pyjamas i linnemix som blir sådär slappt och härligt skrynklig!

Och i en perfekt icke mättad blå (det jag gillar mest med kay/day är nog färgvalen; allt går att kombinera i en evighet och är inga ”trendfärger” utan sådant som alltid kommer funka på något vis).

 

 

 

 

Och den här kan jag se mig själv i på Västkusten också; dra på sig innan man går ner till bryggan och ändå känna sig hyfsat klädd trots att man faktiskt går i pyjamas. Ett par sandaler och en stråväska på det här bara så är man klar.

Överdelen hittar man HÄR och underdelen HÄR.

 

 

 

 

Och till det;

en lika fantastisk morgonrock i blekt rosa och i samma fina material! Hur vackra är inte färgerna ihop? Nåt helt annat att gå runt i det här hemma än ett par urtvättade mjukisbyxor, och som sagt: kan inte tänka mig att det någonsin blir omodernt? Och precis som med pyjamasen kan denna användas även bland folk tänker jag? Över baddräkten på väg ner mot sjön, till exempel, eller när man är ute och vattnar blommorna på morgonen. Morgonrocken hittas HÄR.

Så ja;

letar ni vackra, sköna hemmakläder och plagg man kan leva i både utanför och i hemmet: kolla in kay/day. Finns verkligen oändligt mycket fint, i material och färger som kommer finnas med dig länge. Hela utbudet hittar du HÄR.

Och snälla låt oss fortsätta loungewear en evighet, ok?

I reklamsamarbete med KAPPAHL

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att fortsätta leva i pyjamas och annat skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *